Rize'de Yıl sonu sergisi Açılışına Yoğun ilgi.

Kültür 26.04.2019 - 16:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2711+ kez okundu.
 

Rize'de Yıl sonu sergisi Açılışına Yoğun ilgi.

Çamlıhemşin HEM Yılsonu Sergisini Açtı   Çamlıhemşin'de El emeğinin Nakış Nakış İşlendiği Eserler Görücüye Çıktı   Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezinin yıl boyunca açtığı çeşitli branşlardaki kurslarda ilgi, yetenek ve ihtiyaçları ölçüsünde eğitim-öğrenim gören kursiyerlerin ürettikleri ürünler açılan yıl sonu sergisi ile görücüye çıktı.   Çamlıhemşin İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı kurslarda üretilen el emeği, göz nuru, alın teri olan ürünler düzenlenen bir sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.   İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü binasında hazırlanan programa ilçe Kaymakamlığına vekillik yapan Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Çamlıhemşin Belediye Başkan Vekili Canan Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Fatih Öney, Ardeşen Eski Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Çamlıhemşin İçme Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çamanka, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Fındıklı Milli Eğitim Müdürü Murat Ergene, Ardeşen Halk Eğitim Müdürü Ertan Berberoğlu, Fındıklı Halk Eğitim Müdürü Mustafa Sandıkçı, Pazar Halk Eğitim Müdürü Celil Çakıroğlu, AK Parti Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Cumali Hakyemez, MHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Recep Badoğlu, protokol üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, diğer ilçelerden davetliler, vatandaşlar ve kursiyer yakınları katıldı.   Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı akabinde bir kursiyer ile İlçe Halk Eğitim Müdürü Çetin Ali Kıran günün anlamına ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Çamlıhemşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binasındaki sergi alanı gezildi.   Çamlıhemşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yılsonu sergi açılışı Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Çamlıhemşin Belediye Başkanı vekili Canan Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Fatih Öney ve protokol üyeleri tarafından yapıldı.    Açılış sonrası protokol sergideki çalışmaları tek tek gezerek el emeği ürünler hakkında kursiyerlerden bilgiler aldı. İlginin ve katılımın yoğun olduğu sergide Halk Eğitim Merkezinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar sergilendi. Serginin ardından davetlilere çeşitli ikramlar dağıtılarak program son buldu.

Çamlıhemşin HEM Yılsonu Sergisini Açtı

 

Çamlıhemşin'de El emeğinin Nakış Nakış İşlendiği Eserler Görücüye Çıktı

 

Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezinin yıl boyunca açtığı çeşitli branşlardaki kurslarda ilgi, yetenek ve ihtiyaçları ölçüsünde eğitim-öğrenim gören kursiyerlerin ürettikleri ürünler açılan yıl sonu sergisi ile görücüye çıktı.

 

Çamlıhemşin İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı kurslarda üretilen el emeği, göz nuru, alın teri olan ürünler düzenlenen bir sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.

 

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü binasında hazırlanan programa ilçe Kaymakamlığına vekillik yapan Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Çamlıhemşin Belediye Başkan Vekili Canan Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Fatih Öney, Ardeşen Eski Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Çamlıhemşin İçme Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çamanka, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Fındıklı Milli Eğitim Müdürü Murat Ergene, Ardeşen Halk Eğitim Müdürü Ertan Berberoğlu, Fındıklı Halk Eğitim Müdürü Mustafa Sandıkçı, Pazar Halk Eğitim Müdürü Celil Çakıroğlu, AK Parti Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Cumali Hakyemez, MHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Recep Badoğlu, protokol üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, diğer ilçelerden davetliler, vatandaşlar ve kursiyer yakınları katıldı.

 

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı akabinde bir kursiyer ile İlçe Halk Eğitim Müdürü Çetin Ali Kıran günün anlamına ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Çamlıhemşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binasındaki sergi alanı gezildi.

 

Çamlıhemşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yılsonu sergi açılışı Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Çamlıhemşin Belediye Başkanı vekili Canan Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Fatih Öney ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. 

 

Açılış sonrası protokol sergideki çalışmaları tek tek gezerek el emeği ürünler hakkında kursiyerlerden bilgiler aldı. İlginin ve katılımın yoğun olduğu sergide Halk Eğitim Merkezinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar sergilendi. Serginin ardından davetlilere çeşitli ikramlar dağıtılarak program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi