RİZE'DE YENİSİ İLE DEĞİŞTİRİLDİ AMA VATANDAŞ BU KEZ DE...

Rize 24.02.2020 - 22:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1952+ kez okundu.
 

RİZE'DE YENİSİ İLE DEĞİŞTİRİLDİ AMA VATANDAŞ BU KEZ DE...

Rize merkezde Atatürk Caddesinde Şeyh Camii ve Cumhuriyet Meydanı önündeki binada uzun süredir görsel olarak takılan Cumhurbaşkanı posteri rüzgârdan yırtılınca Rize Belediyesi itfaiyesi tarafından indirilmişti.        Kısa bir süre önce rüzgâr dolayısıyla yırtılan Erdoğan posteri indirilince harabe binanın çirkinliği göze batmıştı. Yıllardır boş bulunan Rize’nin en merkezi yerindeki binanın bu çirkinliğini gizlemek için yeni bir Erdoğan posteri ile yeniden kaplandı. Rize’nin en merkezi yerinde Şeyh camiinin hemen önünde bulunan metruk bina önceki yıllarda otel olarak kullanılıyordu.3 katlı bina uzun süredir boş bulunuyor. Caddeden geçenlerin ilgisini çeken boş binanın metruk halde çirkin bir görüntü vermesi sonrası binanın çevresi boydan boya büyükçe Cumhurbaşkanlığı forsunun yıldızları ve Erdoğan posteriyle kaplanmıştı. İlk bez poster uzun süre binanın çirkin görüntüsünü gizlemek amacıyla asılmıştı.         Cumhurbaşkanlığı forsu ve resminin enkazı örtme amacıyla kullanılmasına tepki gösteren vatandaşlar  ’yıllardır asılan bez poster solmuş ve sararmıştı. Rüzgâra dayanamayarak yırtılınca Belediye İtfaiyesi ekipleri tarafından indirilmişti. Poster indirildikten sonra çirkinliği örtmek için yeni bir Cumhurbaşkanı forsu ve resmi kullanıldı. Al bayraklı Cumhurbaşkanı posteri çirkinliği örtmek için kullanılmamalı’ dediler. 

Rize merkezde Atatürk Caddesinde Şeyh Camii ve Cumhuriyet Meydanı önündeki binada uzun süredir görsel olarak takılan Cumhurbaşkanı posteri rüzgârdan yırtılınca Rize Belediyesi itfaiyesi tarafından indirilmişti. 

     
Kısa bir süre önce rüzgâr dolayısıyla yırtılan Erdoğan posteri indirilince harabe binanın çirkinliği göze batmıştı. Yıllardır boş bulunan Rize’nin en merkezi yerindeki binanın bu çirkinliğini gizlemek için yeni bir Erdoğan posteri ile yeniden kaplandı. Rize’nin en merkezi yerinde Şeyh camiinin hemen önünde bulunan metruk bina önceki yıllarda otel olarak kullanılıyordu.3 katlı bina uzun süredir boş bulunuyor. Caddeden geçenlerin ilgisini çeken boş binanın metruk halde çirkin bir görüntü vermesi sonrası binanın çevresi boydan boya büyükçe Cumhurbaşkanlığı forsunun yıldızları ve Erdoğan posteriyle kaplanmıştı. İlk bez poster uzun süre binanın çirkin görüntüsünü gizlemek amacıyla asılmıştı. 

      
Cumhurbaşkanlığı forsu ve resminin enkazı örtme amacıyla kullanılmasına tepki gösteren vatandaşlar  ’yıllardır asılan bez poster solmuş ve sararmıştı. Rüzgâra dayanamayarak yırtılınca Belediye İtfaiyesi ekipleri tarafından indirilmişti. Poster indirildikten sonra çirkinliği örtmek için yeni bir Cumhurbaşkanı forsu ve resmi kullanıldı. Al bayraklı Cumhurbaşkanı posteri çirkinliği örtmek için kullanılmamalı’ dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi