Rize'de Yeniden Refah Rüzgarı

Siyaset 20.05.2019 - 18:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2301+ kez okundu.
 

Rize'de Yeniden Refah Rüzgarı

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, 19 Mayıs 2019 Pazar Günü Genişletilmiş İl Divan toplantısında İl genelindeki tüm teşkilatlarıyla bir araya geldiler.   İl Divan Toplantısında; Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Bahattin SUNGUR  ve Mahalli İdarelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Cemil ÇOLAK iştirak ettiler. Ayrıca Rize il sorumlusu Recep YAKUPHAN’da katılım sağladı.  Toplantı açılış konuşmasında Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ “ içinde bulunduğumuz başı rahmet ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazanı Şerifimiz mübarek olsun. Cenabı Mevla tutmuş olduğumuz oruçları ve yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul eylesin. Ramazan ayı kardeşliğin, yardımlaşmanın, paylaşımların en üst düzeyde yapıldığı bir aydır. Dünyanın birçok coğrafyasında özellikle Müslüman coğrafyada Myanmar’da, Suriye’de, Doğu Türkistan’da, Keşmir’de, Irak’ta, Yemen’de, Kudüs’te kan ve gözyaşının durmadığı, türlü türlü zulümlere maruz kalan kardeşlerimiz bizleri bekliyorlar. Bu zulmü durduracak olan irade ve inançlı kadrolar, biz Milli Görüşçü kadrolardır. Bu sorumlulukla, başta Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımız gecesi gündüzü ile çalışarak Milli Görüşü iktidara getirip, ülkemizde ve dünyada ezilen tüm mazlumların kurtuluşlarına vesile olacağız. Bu sorunların kaynağı olan Siyonist ve ırkçı Emperyalist güçlerin karşısında İslam Birliğini, İslam Barış Gücünü ve İslam Para Birliğini kurarak bu zulümlere dur diyeceğiz. Bu sayede tüm İslam ülkeleri kendi bağımsızlıklarına kavuşacaktır.” dedi.  İl Divanın ilerleyen bölümlerinde Teşkilatlanma Başkanı Bahattin SUNGUR, tüm teşkilatların yoklamasını yaparak il yönetimi ve kurulmuş olan 8 ilçe yönetimleri ile birlikte teşkilat içi eğitim çalışmaları yaptı. Rize genelindeki çalışmalar ve Rize teşkilatlarında görmüş olduğu heyecan, Sayın Bahattin SUNGUR  memnun etmiş ve teşekkürlerini ifade etmiştir.  Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen toplantı, Rize il genelindeki tüm teşkilatlardaki moral ve motivasyonu arttırıcı etkiler bırakmış ve il divan sonunda eda edilen iftar ile birlik, beraberlik mesajları verilmiştir. 

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, 19 Mayıs 2019 Pazar Günü Genişletilmiş İl Divan toplantısında İl genelindeki tüm teşkilatlarıyla bir araya geldiler.  

İl Divan Toplantısında; Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Bahattin SUNGUR  ve Mahalli İdarelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Cemil ÇOLAK iştirak ettiler. Ayrıca Rize il sorumlusu Recep YAKUPHAN’da katılım sağladı. 

Toplantı açılış konuşmasında Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ “ içinde bulunduğumuz başı rahmet ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazanı Şerifimiz mübarek olsun. Cenabı Mevla tutmuş olduğumuz oruçları ve yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul eylesin. Ramazan ayı kardeşliğin, yardımlaşmanın, paylaşımların en üst düzeyde yapıldığı bir aydır. Dünyanın birçok coğrafyasında özellikle Müslüman coğrafyada Myanmar’da, Suriye’de, Doğu Türkistan’da, Keşmir’de, Irak’ta, Yemen’de, Kudüs’te kan ve gözyaşının durmadığı, türlü türlü zulümlere maruz kalan kardeşlerimiz bizleri bekliyorlar. Bu zulmü durduracak olan irade ve inançlı kadrolar, biz Milli Görüşçü kadrolardır. Bu sorumlulukla, başta Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımız gecesi gündüzü ile çalışarak Milli Görüşü iktidara getirip, ülkemizde ve dünyada ezilen tüm mazlumların kurtuluşlarına vesile olacağız. Bu sorunların kaynağı olan Siyonist ve ırkçı Emperyalist güçlerin karşısında İslam Birliğini, İslam Barış Gücünü ve İslam Para Birliğini kurarak bu zulümlere dur diyeceğiz. Bu sayede tüm İslam ülkeleri kendi bağımsızlıklarına kavuşacaktır.” dedi. 

İl Divanın ilerleyen bölümlerinde Teşkilatlanma Başkanı Bahattin SUNGUR, tüm teşkilatların yoklamasını yaparak il yönetimi ve kurulmuş olan 8 ilçe yönetimleri ile birlikte teşkilat içi eğitim çalışmaları yaptı. Rize genelindeki çalışmalar ve Rize teşkilatlarında görmüş olduğu heyecan, Sayın Bahattin SUNGUR  memnun etmiş ve teşekkürlerini ifade etmiştir. 

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen toplantı, Rize il genelindeki tüm teşkilatlardaki moral ve motivasyonu arttırıcı etkiler bırakmış ve il divan sonunda eda edilen iftar ile birlik, beraberlik mesajları verilmiştir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi