RİZE'DE YENİ YÖNETİM ÇOK HIZLI BAŞLADI

Sendika 09.01.2020 - 16:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1874+ kez okundu.
 

RİZE'DE YENİ YÖNETİM ÇOK HIZLI BAŞLADI

BEMBİRSEN Başkanı Hız Kesmiyor  Belediye ve özel idare çalışanları Birliği Sendikası Bem Bir Sen Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak mesaisine hızlı bir şekilde devam ediyor.  Belediye başkanları ve çalışanlarını durmadan ziyaret eden Albayrak,Yerel yönetimlerde çalışan memurların sorun ve eksikliklerini yerinde tespit ederek çözümler arıyor..  Üyeleriyle beraber istişarelerde bulunup çözüm odaklı hedefler koyan kısa zamanda neticelere ulaşma gayretinde olan BemBirSen  yönetimi, yerinde ve zamanında sorunlara dokunuşlar yaparak ortak akıl ve gayretle her şeyin üstesinden gelineceğini ifade etti.  Yerel yönetim hizmetlerinde koordineli ve bilgi birikimlerle güzel hizmetlere ulaşılacağını ve yapılan hizmetlerin halkımız tarafından kabul göreceğini ifade ederek bunun özveriyle çalışmaktan geçtiğini belirtti.   Belediye başkanlarıyla personellerin sorunları ve talepleri hakkında istişarelerde bulunan Albayrak belediye başkanlarına göstermiş oldukları ilgi ve alakalarına teşekkür ederek ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.   

BEMBİRSEN Başkanı Hız Kesmiyor 


Belediye ve özel idare çalışanları Birliği Sendikası Bem Bir Sen Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak mesaisine hızlı bir şekilde devam ediyor. 


Belediye başkanları ve çalışanlarını durmadan ziyaret eden Albayrak,Yerel yönetimlerde çalışan memurların sorun ve eksikliklerini yerinde tespit ederek çözümler arıyor.. 


Üyeleriyle beraber istişarelerde bulunup çözüm odaklı hedefler koyan kısa zamanda neticelere ulaşma gayretinde olan BemBirSen  yönetimi, yerinde ve zamanında sorunlara dokunuşlar yaparak ortak akıl ve gayretle her şeyin üstesinden gelineceğini ifade etti. 


Yerel yönetim hizmetlerinde koordineli ve bilgi birikimlerle güzel hizmetlere ulaşılacağını ve yapılan hizmetlerin halkımız tarafından kabul göreceğini ifade ederek bunun özveriyle çalışmaktan geçtiğini belirtti. 


 Belediye başkanlarıyla personellerin sorunları ve talepleri hakkında istişarelerde bulunan Albayrak belediye başkanlarına göstermiş oldukları ilgi ve alakalarına teşekkür ederek ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi