RİZE'DE YENİ ORTA CAMİ ASFALTI TAMAMLANDI…

Rize 11.12.2019 - 16:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1718+ kez okundu.
 

RİZE'DE YENİ ORTA CAMİ ASFALTI TAMAMLANDI…

“YENİ ORTA CAMİ” ASFALTI TAMAMLANDI… Yeniköy Mahallesi Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm alanına taşınan yeni Orta Cami çevresi asfalt çalışmaları bugün tamamlandı. Rize’de asfaltsız yol bırakmama' hedefiyle çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Rize Belediyesi, asfalt çalışmaları kapsamında Yeniköy  Mahallesi Timya Vadisi Yeni Orta Cami çevresinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını tamamladı. Belediye Fen işleri ekibi,  buradaki çalışmalarında, bu yolların ıslahı, bakımı ve yeni yol güzergahlarının açılması ve asfaltlanması noktasında büyük bir özveriyle çalışıyor. Yeniköy Mahallemizin Yeni Orta Camii  önü de 400 ton sıcak asfaltla bugün kaplanarak, konforlu bir hizmetle vatandaşımızın kullanımına sunuldu.  

“YENİ ORTA CAMİ” ASFALTI TAMAMLANDI…


Yeniköy Mahallesi Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm alanına taşınan yeni Orta Cami çevresi asfalt çalışmaları bugün tamamlandı.


Rize’de asfaltsız yol bırakmama' hedefiyle çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Rize Belediyesi, asfalt çalışmaları kapsamında Yeniköy  Mahallesi Timya Vadisi Yeni Orta Cami çevresinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını tamamladı.


Belediye Fen işleri ekibi,  buradaki çalışmalarında, bu yolların ıslahı, bakımı ve yeni yol güzergahlarının açılması ve asfaltlanması noktasında büyük bir özveriyle çalışıyor. Yeniköy Mahallemizin Yeni Orta Camii  önü de 400 ton sıcak asfaltla bugün kaplanarak, konforlu bir hizmetle vatandaşımızın kullanımına sunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi