RİZE'DE YENİ BAŞKANIN YÖNETİMİ BELLİ OLDU…

Rize 26.11.2019 - 16:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1687+ kez okundu.
 

RİZE'DE YENİ BAŞKANIN YÖNETİMİ BELLİ OLDU…

YENİ BAŞKAN MAŞALACI’NIN YÖNETİMİ BELLİ OLDU…  Rize’de Muhtarlar Federasyonunun 3. Olağan kongresi geçen hafta Muhtarlık Derneğinde, derneğe üye olan tüm Muhtarların katılımıyla yapıldı.  Bilindiği gibi bundan önce iki dönem Rize’yi temsilen Federasyon temsilcisi olan Mustafa Erbaş; bu görevi tekrar yapmayacağını ifade ederek aday olmadı.  Yapılan 3. Olağan kongrede Rize Merkez Portakallık Mahallesinden tamamen rakipsiz bir şekilde iki dönem Muhtar olan Tuncay Maşalacı seçildi.  Bir hafta önce İsmail Kahraman Kültür Merkezinde geniş bir katılımla 3. Olağan kongrede iki aday yarıştı. Kurucu başkan olan Mustafa Erbaş’ın aday olmadığı kongrede; Portakallık Mahallesinde  üç dönem rakipsiz muhtar seçilen Tuncay Maşalacı  ile Anzer’in başarılı muhtarı Remzi Güzel arasında seçim yapıldı.  Rize Muhtarlar Federasyonunun yeni başkanlığına 113 oyla Tuncay Maşalacı seçilirken; Remzi Güzel 53 oy aldı.  Yeni başkan Tuncay Maşalacı 41 yaşında Lise Mezunu.  YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELER ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:  Tuncay Maşalacı (Başkan)  Murteza Özyanık (Başk. Yard.)  Mehmet Sarı (Başk. Yard.)  Sadık Yurtyermez (Genel Sekreter)  Sadi Bayram (Muhasip)  Niyazi Kabaoğlu (Teşkilat Başk.)  Orhan Baş  Abdullah Demirkan  Yılmaz Çelik  Mehmet Tiryaki  Ali Rıza Avcı  İsmail Başal  Recep Ali Çil (Muhasip)  YEDEK ÜYELER:  Meryem Terzibaş  Oğuz Dereci  Bayraktar Yamakoğlu  Ali Yenigün  Dursun Ali Kan  Ahmet Türk  Yaşar Okumuş  Adem Onusta  Osman Nuri Bayar  İbrahim tabanlı 

YENİ BAŞKAN MAŞALACI’NIN YÖNETİMİ BELLİ OLDU… 


Rize’de Muhtarlar Federasyonunun 3. Olağan kongresi geçen hafta Muhtarlık Derneğinde, derneğe üye olan tüm Muhtarların katılımıyla yapıldı. 


Bilindiği gibi bundan önce iki dönem Rize’yi temsilen Federasyon temsilcisi olan Mustafa Erbaş; bu görevi tekrar yapmayacağını ifade ederek aday olmadı. 


Yapılan 3. Olağan kongrede Rize Merkez Portakallık Mahallesinden tamamen rakipsiz bir şekilde iki dönem Muhtar olan Tuncay Maşalacı seçildi. 


Bir hafta önce İsmail Kahraman Kültür Merkezinde geniş bir katılımla 3. Olağan kongrede iki aday yarıştı. Kurucu başkan olan Mustafa Erbaş’ın aday olmadığı kongrede; Portakallık Mahallesinde  üç dönem rakipsiz muhtar seçilen Tuncay Maşalacı  ile Anzer’in başarılı muhtarı Remzi Güzel arasında seçim yapıldı. 


Rize Muhtarlar Federasyonunun yeni başkanlığına 113 oyla Tuncay Maşalacı seçilirken; Remzi Güzel 53 oy aldı. 


Yeni başkan Tuncay Maşalacı 41 yaşında Lise Mezunu. 


YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELER ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU: 

Tuncay Maşalacı (Başkan) 

Murteza Özyanık (Başk. Yard.) 

Mehmet Sarı (Başk. Yard.) 

Sadık Yurtyermez (Genel Sekreter) 

Sadi Bayram (Muhasip) 

Niyazi Kabaoğlu (Teşkilat Başk.) 

Orhan Baş 

Abdullah Demirkan 

Yılmaz Çelik 

Mehmet Tiryaki 

Ali Rıza Avcı 

İsmail Başal 

Recep Ali Çil (Muhasip) 

YEDEK ÜYELER: 

Meryem Terzibaş 

Oğuz Dereci 

Bayraktar Yamakoğlu 

Ali Yenigün 

Dursun Ali Kan 

Ahmet Türk 

Yaşar Okumuş 

Adem Onusta 

Osman Nuri Bayar 

İbrahim tabanlı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi