Rize'de Yaz Spor Okulları Cıvıl Cıvıl

Spor 10.07.2019 - 16:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1779+ kez okundu.
 

Rize'de Yaz Spor Okulları Cıvıl Cıvıl

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce çocuğun spor yapabilmesi için faaliyetlerini sürdürüyor.  5-18 yaş grubu öğrencilerinin kabul edildiği yaz spor okullarında bu yılda 30 farklı  branşlarında öğrenciler eğitim alıyor.   Okulların kapanmasıyla açılan yaz spor okulları, yaz bitimine kadar devam edecek .   Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik Rize ilini her geçen yıl spor kenti yapma konusunda iddialı olduklarını, bu kapsamda sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına da sporun çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti.  Bu amacın gerçekleşebilmesi çalışmalarını il ve ilçe tesislerinde yoğun katılımlarla sürdürdüklerini söyleyen Çelik, “Çocuklarımıza spor yaptırmak için çalışıyoruz. Bu yıl da çocuk ve gençlerimize spor faaliyetlerini gerçekleştirmek için güzel bir fırsat sunan Gençlik ve Spor Bakanlığımız her ilde hayata geçirilen Yaz Spor Okulları ile  Sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi için çalışmalarını sürdürmekte. Bir taraftan Çocuklarımız sağlıklı bir alışkanlık edinirken bir taraftan da sosyalleşsinler istiyoruz. Onların talepleri doğrultusunda hazırladığımız 30 farklı branşta ki kurs programımız gayet başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Kurslarımıza her zaman olduğu gibi bu yıl da yoğun bir ilgi olduğunu söyleyebilirim ve biz bu ilgiden çok memnunuz. Gençlerimize ve Rize iline yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.   

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce çocuğun spor yapabilmesi için faaliyetlerini sürdürüyor. 


5-18 yaş grubu öğrencilerinin kabul edildiği yaz spor okullarında bu yılda 30 farklı  branşlarında öğrenciler eğitim alıyor.  


Okulların kapanmasıyla açılan yaz spor okulları, yaz bitimine kadar devam edecek .  


Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik Rize ilini her geçen yıl spor kenti yapma konusunda iddialı olduklarını, bu kapsamda sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına da sporun çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti. 


Bu amacın gerçekleşebilmesi çalışmalarını il ve ilçe tesislerinde yoğun katılımlarla sürdürdüklerini söyleyen Çelik, “Çocuklarımıza spor yaptırmak için çalışıyoruz. Bu yıl da çocuk ve gençlerimize spor faaliyetlerini gerçekleştirmek için güzel bir fırsat sunan Gençlik ve Spor Bakanlığımız her ilde hayata geçirilen Yaz Spor Okulları ile  Sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi için çalışmalarını sürdürmekte. Bir taraftan Çocuklarımız sağlıklı bir alışkanlık edinirken bir taraftan da sosyalleşsinler istiyoruz. Onların talepleri doğrultusunda hazırladığımız 30 farklı branşta ki kurs programımız gayet başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Kurslarımıza her zaman olduğu gibi bu yıl da yoğun bir ilgi olduğunu söyleyebilirim ve biz bu ilgiden çok memnunuz. Gençlerimize ve Rize iline yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi