Rize'de yağmur altında Reisi beklediler.

Siyaset 24.08.2019 - 11:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2519+ kez okundu.
 

Rize'de yağmur altında Reisi beklediler.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “RİZE KENDİ İÇİNDEN ÇIKARMIŞ OLDUĞU BU EVLADINA SAHİP ÇIKTI”   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rize, malum son seçimlerde bir numara oldu ve bir numara olmak suretiyle de hakikaten kendi içinden çıkarmış olduğu bu evladına sahip çıktı. İnşallah, temennimiz bundan sonra 2023'e kadar en güzel şekilde hazırlanmak ve 2023'te Türkiye genelinde inşallah bir numara olmayı gerçekleştirmek." dedi.   31 Mart yerel seçimlerinde İl belediyeleri arasında yüzde 72.99 ile en yüksek oranıyla birinci olan Rize’ye, AK Parti İl teşkilatını ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i tebrik ve bir dizi açılış için şehre gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gecenin ilerleyen saatine ve yağmura aldırış etmeden kendisini Güneysu ilçe merkezinde bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi.   Kendisini bekleyen hemşehrilerine teşekkür eden Erdoğan, "Rize, malum son seçimlerde bir numara oldu ve bir numara olmak suretiyle de hakikaten kendi içinden çıkarmış olduğu bu evladına sahip çıktı. Temennimiz bundan sonra 2023'e kadar en güzel şekilde hazırlanmak ve 2023'te Türkiye genelinde inşallah bir numara olmayı gerçekleştirmek. Şimdi birileri rahat durmuyor, kendilerine göre bir şeyler yapma gayreti içinde olanlar var ama bugüne kadar hiçbirisi muradına eremedi. Çünkü niyeti bozuk olanlar, bunların akıbeti de hayır olmayacaktır. Siz hemşehrilerimle kardeşlerimle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz, inşallah yürüyeceğiz." diye konuştu.   Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından konutuna gitmek üzere Güneysu ilçe merkezinden ayrıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “RİZE KENDİ İÇİNDEN ÇIKARMIŞ OLDUĞU BU EVLADINA SAHİP ÇIKTI”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rize, malum son seçimlerde bir numara oldu ve bir numara olmak suretiyle de hakikaten kendi içinden çıkarmış olduğu bu evladına sahip çıktı. İnşallah, temennimiz bundan sonra 2023'e kadar en güzel şekilde hazırlanmak ve 2023'te Türkiye genelinde inşallah bir numara olmayı gerçekleştirmek." dedi.

 

31 Mart yerel seçimlerinde İl belediyeleri arasında yüzde 72.99 ile en yüksek oranıyla birinci olan Rize’ye, AK Parti İl teşkilatını ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i tebrik ve bir dizi açılış için şehre gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gecenin ilerleyen saatine ve yağmura aldırış etmeden kendisini Güneysu ilçe merkezinde bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Kendisini bekleyen hemşehrilerine teşekkür eden Erdoğan, "Rize, malum son seçimlerde bir numara oldu ve bir numara olmak suretiyle de hakikaten kendi içinden çıkarmış olduğu bu evladına sahip çıktı. Temennimiz bundan sonra 2023'e kadar en güzel şekilde hazırlanmak ve 2023'te Türkiye genelinde inşallah bir numara olmayı gerçekleştirmek. Şimdi birileri rahat durmuyor, kendilerine göre bir şeyler yapma gayreti içinde olanlar var ama bugüne kadar hiçbirisi muradına eremedi. Çünkü niyeti bozuk olanlar, bunların akıbeti de hayır olmayacaktır. Siz hemşehrilerimle kardeşlerimle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz, inşallah yürüyeceğiz." diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından konutuna gitmek üzere Güneysu ilçe merkezinden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi