RİZE'DE VEFA BULUŞMASI

Rize 23.02.2020 - 15:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2145+ kez okundu.
 

RİZE'DE VEFA BULUŞMASI

Rize il genel meclisinde 2014-2019 tarihleri arası görev yapan il genel meclis üyeleri Çayeli'nde bir araya geldi. Çayeli il genel meclis üyeleri Cafer Kuru , Necati Yıldırım ve Zeynep Akyıldız'ın Çayeli merkezde bulunan Nandina Cafe restaurant'da yaptığı organizasyona il genel meclis başkanı İbrahim Türüt ve önceki dönem il genel meclis üyesi Mehmet Kazancı eşlik etti. Sıcak bir dostluk ortamında geçen buluşmada ilk konuşmayı yapan Çayeli  ilgenel meclis üyesi Cafer Kuru yapılan buluşma organizasyonlarının devam etmesi için öncülük edeceğini dile getirirken meclis üyesi arkadaşlarının bu konuda gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi. İl genel meclis başkanı İbrahim Türüt ''Bir önceki dönem İl Genel Meclis Üyelerimizle beraber Çayeli ilçemizde buluştuk. Dostlarla önceki dönemi yad ettik. Organizasyon için Cafer Kuru beye ve Nandina Cafe işletmecisi olan Hamit ve Habip Teker beylere ev sahipliği için teşekkür ediyorum.'' dedi.

Rize il genel meclisinde 2014-2019 tarihleri arası görev yapan il genel meclis üyeleri Çayeli'nde bir araya geldi.


Çayeli il genel meclis üyeleri Cafer Kuru , Necati Yıldırım ve Zeynep Akyıldız'ın Çayeli merkezde bulunan Nandina Cafe restaurant'da yaptığı organizasyona il genel meclis başkanı İbrahim Türüt ve önceki dönem il genel meclis üyesi Mehmet Kazancı eşlik etti.


Sıcak bir dostluk ortamında geçen buluşmada ilk konuşmayı yapan Çayeli  ilgenel meclis üyesi Cafer Kuru yapılan buluşma organizasyonlarının devam etmesi için öncülük edeceğini dile getirirken meclis üyesi arkadaşlarının bu konuda gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.


İl genel meclis başkanı İbrahim Türüt ''Bir önceki dönem İl Genel Meclis Üyelerimizle beraber Çayeli ilçemizde buluştuk. Dostlarla önceki dönemi yad ettik. Organizasyon için Cafer Kuru beye ve Nandina Cafe işletmecisi olan Hamit ve Habip Teker beylere ev sahipliği için teşekkür ediyorum.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi