Rize'de unutulmayacak bir festival

09.08.2019 - 08:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2024+ kez okundu.
 

Rize'de unutulmayacak bir festival

Rize'nin Hemşin Belediyesi, Hemşin Kaymakamlı ve Hemşin Spor Kulübünün ortaklaşa yürüttüğü, 17-18 Agustos tarihlerinde bu yıl 3. sü yapılacak olan Hemşin Festivalinde Altın ödüllü yüzme yarışları yine nefesleri kesecek.  Cumartesi günü yapılacak olan yüzme yarışlarında;   18-25 Yaş  26-32, 33-40 ve 40 yaş üstü veteran, bayanlar kategorisi ve 18 yaş altı bay ve bayan kategorilerinde yarışmalar olacak.  Engin Orta, Menekşe Çelik, Remzi Bekar, Yaşar Çorbacıoğlu, Mahmut Turan, Mustafa Gökay Ferah, ve Murat Avhan' ın sahne alacağı festivalin Pazar günkü programındada Kano, Yelken ve Rafting yarışları, Streetboll Şenliği ve Satranç turnuvası gerçekleştirilecek. 

Rize'nin Hemşin Belediyesi, Hemşin Kaymakamlı ve Hemşin Spor Kulübünün ortaklaşa yürüttüğü, 17-18 Agustos tarihlerinde bu yıl 3. sü yapılacak olan Hemşin Festivalinde Altın ödüllü yüzme yarışları yine nefesleri kesecek. 


Cumartesi günü yapılacak olan yüzme yarışlarında;   18-25 Yaş  26-32, 33-40 ve 40 yaş üstü veteran, bayanlar kategorisi ve 18 yaş altı bay ve bayan kategorilerinde yarışmalar olacak. 


Engin Orta, Menekşe Çelik, Remzi Bekar, Yaşar Çorbacıoğlu, Mahmut Turan, Mustafa Gökay Ferah, ve Murat Avhan' ın sahne alacağı festivalin Pazar günkü programındada Kano, Yelken ve Rafting yarışları, Streetboll Şenliği ve Satranç turnuvası gerçekleştirilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi