RİZE'DE TYP’Lİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ’SÜREKLİLİK’ İSTİYOR

Rize 13.06.2020 - 19:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1608+ kez okundu.
 

RİZE'DE TYP’Lİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ’SÜREKLİLİK’ İSTİYOR

RİZE'DE TYP’Lİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İŞLERİNDE ’SÜREKLİLİK’ İSTİYOR Rize'de Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullarda görevlendirilen güvenlik görevlileri, iş hayatlarında süreklilik istediklerini dile getirdi. İŞKUR bünyesinde kura ile Toplum Yararına Programı kapsamında işe alınan özel güvenlik görevlileri, korona virüs nedeniyle okulların tatil edilmesiyle hastanelerde görevlendirildi. Hastanelerdeki görev süreleri de sona eren güvenlik görevlileri, basın açıklaması yaparak işlerinde "süreklilik" istedi. TYP özel güvenlikleri adına konuşan Uğur Yıldız: “Cumhurbaşkanım ve devlet büyüklerim bizler 2019 – 2020 TYP kapsamındaki milli eğitim bakanlığına bağlı okul güvenlikleri olarak ülkemizin bu zorlu sürecinde devletimizin uygun gördüğü hastanelerde vefa destek gruplarında kurum ve kuruluşlar olmak üzere her yerde görev aldık. 9 aylık okul görevlerinde çalışma süremiz haziran ayında bitecektir. TYP özel güvenlikleri olarak 81 ilde aktif görevde olan 30 bin kişilik bir aileyiz. Her birimizin ailesini ve yaşamını sürdürebilmesi için siz değerli devlet büyüklerimizden önümüzdeki dönemlerde okullarda sözleşmeli olarak aynı görevde kalmak talebimizdir.”  diye konuştu. Toplum Yararına Programı kapsamında çalışan özel güvenlik görevlileri daha önce de AK Parti Rize İl Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığına kadro talebini içeren dilekçe göndermiştiler.

RİZE'DE TYP’Lİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İŞLERİNDE ’SÜREKLİLİK’ İSTİYOR


Rize'de Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullarda görevlendirilen güvenlik görevlileri, iş hayatlarında süreklilik istediklerini dile getirdi.


İŞKUR bünyesinde kura ile Toplum Yararına Programı kapsamında işe alınan özel güvenlik görevlileri, korona virüs nedeniyle okulların tatil edilmesiyle hastanelerde görevlendirildi. Hastanelerdeki görev süreleri de sona eren güvenlik görevlileri, basın açıklaması yaparak işlerinde "süreklilik" istedi.


TYP özel güvenlikleri adına konuşan Uğur Yıldız: “Cumhurbaşkanım ve devlet büyüklerim bizler 2019 – 2020 TYP kapsamındaki milli eğitim bakanlığına bağlı okul güvenlikleri olarak ülkemizin bu zorlu sürecinde devletimizin uygun gördüğü hastanelerde vefa destek gruplarında kurum ve kuruluşlar olmak üzere her yerde görev aldık. 9 aylık okul görevlerinde çalışma süremiz haziran ayında bitecektir. TYP özel güvenlikleri olarak 81 ilde aktif görevde olan 30 bin kişilik bir aileyiz. Her birimizin ailesini ve yaşamını sürdürebilmesi için siz değerli devlet büyüklerimizden önümüzdeki dönemlerde okullarda sözleşmeli olarak aynı görevde kalmak talebimizdir.”  diye konuştu.


Toplum Yararına Programı kapsamında çalışan özel güvenlik görevlileri daha önce de AK Parti Rize İl Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığına kadro talebini içeren dilekçe göndermiştiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi