Rize'de Tünel trafiğe niye kapatılıyor.

Rize 08.08.2019 - 08:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3164+ kez okundu.
 

Rize'de Tünel trafiğe niye kapatılıyor.

Rize-Erzurum karayolu üzerinde bulunan Tünellerin sık sık tek yönde ulaşıma kapanması vatandaş ve sürücülerin tepkisine sebep oluyor.  Türkiye’deki en uzun tünel olma özelliği ile bilinen 14300 metre uzunluğundaki Çift tüplü Ovit Tüneli 24 Haziran 2018 Genel seçimi öncesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılmıştı. Duble yolu yapılmayan Ovit Tüneli bir süredir tek yönde hizmet veriyor. Konu hakkında bilgi verilmediğini söyleyen sürücüler ’Cumhurbaşkanı Ovit Tüneli tamamlandı diye büyük bir kalabalık katılımla ve heyecanla hizmete açmıştı. Bir süredir Ovit Tünelinde tek taraflı geçit verilmediğini ve eski yoldan devam ettiklerini söyleyen sürücüler ’konunun ne olduğunu bilmiyoruz. Tünel törenle açılmıştı. Şayet tamamlanmadıysa niye tören yapıldı. Cumhurbaşkanı hizmete açtıysa tamamlanmış demektir. Fakat Tünel uzun bir süredir tek taraflı geçit veriyor. Erzurum tarafından gelen araçlar eski yola mecbur ediliyor.   Ovit Tüneline benzer uygulama İkizdere-Güneyce Tünelinde de yaşanıyor.6 km’lik Güneyce Tüneli tamamlanarak çift taraflı ulaşıma açılmıştı. Bir süredir sık sık tek yönlü olarak Tünel trafiğe niye kapatılıyor. Tünellerin açılmasını istiyoruz. Tamamlanmadıysa niye açıldılar’ dediler. 

Rize-Erzurum karayolu üzerinde bulunan Tünellerin sık sık tek yönde ulaşıma kapanması vatandaş ve sürücülerin tepkisine sebep oluyor. 


Türkiye’deki en uzun tünel olma özelliği ile bilinen 14300 metre uzunluğundaki Çift tüplü Ovit Tüneli 24 Haziran 2018 Genel seçimi öncesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılmıştı. Duble yolu yapılmayan Ovit Tüneli bir süredir tek yönde hizmet veriyor. Konu hakkında bilgi verilmediğini söyleyen sürücüler ’Cumhurbaşkanı Ovit Tüneli tamamlandı diye büyük bir kalabalık katılımla ve heyecanla hizmete açmıştı. Bir süredir Ovit Tünelinde tek taraflı geçit verilmediğini ve eski yoldan devam ettiklerini söyleyen sürücüler ’konunun ne olduğunu bilmiyoruz. Tünel törenle açılmıştı. Şayet tamamlanmadıysa niye tören yapıldı. Cumhurbaşkanı hizmete açtıysa tamamlanmış demektir. Fakat Tünel uzun bir süredir tek taraflı geçit veriyor. Erzurum tarafından gelen araçlar eski yola mecbur ediliyor.  


Ovit Tüneline benzer uygulama İkizdere-Güneyce Tünelinde de yaşanıyor.6 km’lik Güneyce Tüneli tamamlanarak çift taraflı ulaşıma açılmıştı. Bir süredir sık sık tek yönlü olarak Tünel trafiğe niye kapatılıyor. Tünellerin açılmasını istiyoruz. Tamamlanmadıysa niye açıldılar’ dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi