RİZE'DE TOKİ EVLERİ İÇİN KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU

Rize 22.06.2020 - 14:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4577+ kez okundu.
 

RİZE'DE TOKİ EVLERİ İÇİN KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU

TOKİ Rize Merkez Kura Çekilişi Sonuçları 2020! Rize Merkez TOKİ Kura Çekimi 100 Bin Sosyal Konut 2+1 ve 3+1 Hak Sahipleri Sıralı Tam Liste TOKİ Rize Merkez kura çekimi canlı yayını ile 2+1 ve 3+1 hak sahipleri belirlendi. Noter huzurunda yapılan canlı yayın ile anlık oluşturulan Rize Merkez TOKİ evleri kura çekimi sonuçları isim listesi ile 2+1 ve 3+1 hak sahipleri isimleri anlık olarak hazırlandı. 22 Haziran 2020 Pazartesi günü TOKİ Rize Merkez kura çekimi 2020 kura çekilişi canlı yayını ile 350 adet 2+1 konutu ve 150 adet 3+1 konut için kuraya hak kazananların isim listesi ile kira öder gibi ev sahibi olmaya hak kazanan kişilerin isim listesi   TOKİ RİZE MERKEZ KURA ÇEKİLİŞİ 2+1 HAK SAHİPLERlİ İSİM İSTESİ   2020 Müslim Kahveci (Şehit Ailesi Kontenjanı) Dursune Kayhan (Şehit Ailesi Kontenjanı) Saniye Yıldız (Şehit Ailesi Kontenjanı) Goncagül Meral (Şehit Ailesi Kontenjanı) Nezahat Torpi (Şehit Ailesi Kontenjanı) Rıdvan Çakır (Engelli Kontenjanı) Erdal Piral (Engelli Kontenjanı) Mehmet Ali İspir (Engelli Kontenjanı) Leman Balta (Engelli Kontenjanı) Osman Nuri Ayar (Engelli Kontenjanı) Sibel Yıldız (Engelli Kontenjanı) Selim Ayar (Engelli Kontenjanı) Saih Jnaıdı (Engelli Kontenjanı) Selçuk Demirci (Engelli Kontenjanı) Cemal Yavuzer (Engelli Kontenjanı) Selamet Bükey (Engelli Kontenjanı) Emine Öztürk (Engelli Kontenjanı) Havva Maşalacı (Engelli Kontenjanı) Hüsniye Reisoğlu (Engelli Kontenjanı) Nazım Feyiz (Engelli Kontenjanı) Hasan Karali (Engelli Kontenjanı) Ömer Kuş (Engelli Kontenjanı) Nilgün Dilsiz (Engelli Kontenjanı) Orhan Teker  Şaban Ali Kambay  Hatice Karasüleyman  RİZE TOKİ EVLERİ 3+1 KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ!    Kamil Fazlıoğlu  Aşkin Külünk Fatma Karabacak  Ömer Demircan  Meryem Ves Yılmaz Korkmaz  Rafiye Ümit  Selahattin Şark  Selahettin Çoruh  Özkan Açıkgöz  Mustafa Sayın  Mubin Güngör  Hasan Yavuz  Elif Kandemir  3+1 kura çekilişi tamamlanmıştır, hak sahibi olan kişilere hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederiz...    TOKİ RİZE MERKEZ KURA ÇEKİLİŞİ İSMİ ÇIKMAYAN KİŞİLERE BAŞVURU PARASI ÜCRET İADESİ 2020 NE ZAMAN, NEREDEN YAPILACAK? Kurada adı çıkmayan kişilere TOKİ para iadesi başvuruda bulundukları banka şubeleri üzerinden 3 gün sonra yani Perşembe günü itibari ile yapılacak.  LİSTELERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ  

TOKİ Rize Merkez Kura Çekilişi Sonuçları 2020! Rize Merkez TOKİ Kura Çekimi 100 Bin Sosyal Konut 2+1 ve 3+1 Hak Sahipleri Sıralı Tam Liste TOKİ Rize Merkez kura çekimi canlı yayını ile 2+1 ve 3+1 hak sahipleri belirlendi. Noter huzurunda yapılan canlı yayın ile anlık oluşturulan Rize Merkez TOKİ evleri kura çekimi sonuçları isim listesi ile 2+1 ve 3+1 hak sahipleri isimleri anlık olarak hazırlandı. 22 Haziran 2020 Pazartesi günü TOKİ Rize Merkez kura çekimi 2020 kura çekilişi canlı yayını ile 350 adet 2+1 konutu ve 150 adet 3+1 konut için kuraya hak kazananların isim listesi ile kira öder gibi ev sahibi olmaya hak kazanan kişilerin isim listesi

 

TOKİ RİZE MERKEZ KURA ÇEKİLİŞİ 2+1 HAK SAHİPLERlİ İSİM İSTESİ

 

2020 Müslim Kahveci (Şehit Ailesi Kontenjanı)

Dursune Kayhan (Şehit Ailesi Kontenjanı)

Saniye Yıldız (Şehit Ailesi Kontenjanı)

Goncagül Meral (Şehit Ailesi Kontenjanı)

Nezahat Torpi (Şehit Ailesi Kontenjanı)

Rıdvan Çakır (Engelli Kontenjanı)

Erdal Piral (Engelli Kontenjanı)

Mehmet Ali İspir (Engelli Kontenjanı)

Leman Balta (Engelli Kontenjanı)

Osman Nuri Ayar (Engelli Kontenjanı)

Sibel Yıldız (Engelli Kontenjanı)

Selim Ayar (Engelli Kontenjanı)

Saih Jnaıdı (Engelli Kontenjanı)

Selçuk Demirci (Engelli Kontenjanı)

Cemal Yavuzer (Engelli Kontenjanı)

Selamet Bükey (Engelli Kontenjanı)

Emine Öztürk (Engelli Kontenjanı)

Havva Maşalacı (Engelli Kontenjanı)

Hüsniye Reisoğlu (Engelli Kontenjanı)

Nazım Feyiz (Engelli Kontenjanı)

Hasan Karali (Engelli Kontenjanı)

Ömer Kuş (Engelli Kontenjanı)

Nilgün Dilsiz (Engelli Kontenjanı)

Orhan Teker 

Şaban Ali Kambay 

Hatice Karasüleyman 


RİZE TOKİ EVLERİ 3+1 KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ! 

 

Kamil Fazlıoğlu 

Aşkin Külünk

Fatma Karabacak 

Ömer Demircan  Meryem Ves

Yılmaz Korkmaz 

Rafiye Ümit 

Selahattin Şark 

Selahettin Çoruh 

Özkan Açıkgöz 

Mustafa Sayın 

Mubin Güngör 

Hasan Yavuz 

Elif Kandemir 

3+1 kura çekilişi tamamlanmıştır, hak sahibi olan kişilere hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederiz... 

 

TOKİ RİZE MERKEZ KURA ÇEKİLİŞİ İSMİ ÇIKMAYAN KİŞİLERE BAŞVURU PARASI ÜCRET İADESİ 2020 NE ZAMAN, NEREDEN YAPILACAK? Kurada adı çıkmayan kişilere TOKİ para iadesi başvuruda bulundukları banka şubeleri üzerinden 3 gün sonra yani Perşembe günü itibari ile yapılacak. 

LİSTELERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi