RİZE'DE TEHDİDE SUÇ DUYURUSU

Siyaset 17.06.2020 - 19:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2421+ kez okundu.
 

RİZE'DE TEHDİDE SUÇ DUYURUSU

Deniz kendisini tehdit eden kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Rize’ nin Fındıklı ilçesinde Mustafa Alyazıcı isimli bir vatandaş sosyal medya hesabından, “CHP İl Başkanı Saltuk Deniz ekibiyle Fındıklı’ ya gelip HDP’ ye destek yürüyüşüne öncülük yapamazsınız” tehditli yazısını paylaşınca CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, bu şahıs hakkında şikâyetçi oldu Önceki gün Fındıklı Belediye başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’ na destek için CHP Rize İl Başkanı ve bütün ilçe başkanları ile parti ilçe örgütü önünde basın açıklaması yapıp ardından başkan Çervatoğlu’ nu makamında ziyaret ederek destek olmuştu. Bu basın açıklamasını HDP’ ye destek diye lanse eden Mustafa Alyazıcı için CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Fındıklı Polis karakoluna giderek suç duyurusunda bulundu CHP’ li Kadınlardan tehdit ve Hakaretlere Suç Duyurusu   Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı Kadın Kolları Başkanı Cangül Bozkurt, kendileriyle ve partili kadınlara karşı dengesiz ifadeler kullanan ve tehdit eden Fındıklı’ lı Mustafa Alyazıcı için suç duyurusunda bulundular. Önceki gün Fındıklı Belediye başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’ na destek için CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, bütün ilçe başkanları ve kadın kolları ile parti ilçe örgütü önünde basın açıklaması yapıp ardından başkan Çervatoğlu’ nu makamında ziyaret ederek destek olmuştu. Bunun üzerine Fındıklı’ lı Mustafa Alyazıcı isimli şahıs sosyal medya hesabından, “Fındıklı’ da bazı bayanlar, PKK’ lı belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ’nun arkasındayız diyorlar! Neden önünde değiller?” yazısını paylaşınca Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı Kadın Kolları Başkanı Cangül Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri şahıs hakkında tehdit ve küfürden şikâyetçi oldu. Konuyla ilgili olarak CHP Fındıklı Kadın Kolları Başkanı Cangül Bozkurt yaptığı açıklamada, “Üyelerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte uzunca bir süredir taciz, hakaret ve mesnetsiz iftiralarına devam eden şahıs hakkında şikâyette bulunduk. Fındıklı huzurun, kardeşliğin, dostluğun kentidir. İlçemizin barış ortamına saldıran ve provoke eden hastalıklı düşüncelerle mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.  

Deniz kendisini tehdit eden kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.


Rize’ nin Fındıklı ilçesinde Mustafa Alyazıcı isimli bir vatandaş sosyal medya hesabından, “CHP İl Başkanı Saltuk Deniz ekibiyle Fındıklı’ ya gelip HDP’ ye destek yürüyüşüne öncülük yapamazsınız” tehditli yazısını paylaşınca CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, bu şahıs hakkında şikâyetçi oldu


Önceki gün Fındıklı Belediye başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’ na destek için CHP Rize İl Başkanı ve bütün ilçe başkanları ile parti ilçe örgütü önünde basın açıklaması yapıp ardından başkan Çervatoğlu’ nu makamında ziyaret ederek destek olmuştu.


Bu basın açıklamasını HDP’ ye destek diye lanse eden Mustafa Alyazıcı için CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Fındıklı Polis karakoluna giderek suç duyurusunda bulundu

CHP’ li Kadınlardan tehdit ve Hakaretlere Suç Duyurusu

 

Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı Kadın Kolları Başkanı Cangül Bozkurt, kendileriyle ve partili kadınlara karşı dengesiz ifadeler kullanan ve tehdit eden Fındıklı’ lı Mustafa Alyazıcı için suç duyurusunda bulundular.

Önceki gün Fındıklı Belediye başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’ na destek için CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, bütün ilçe başkanları ve kadın kolları ile parti ilçe örgütü önünde basın açıklaması yapıp ardından başkan Çervatoğlu’ nu makamında ziyaret ederek destek olmuştu. Bunun üzerine Fındıklı’ lı Mustafa Alyazıcı isimli şahıs sosyal medya hesabından, “Fındıklı’ da bazı bayanlar, PKK’ lı belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ’nun arkasındayız diyorlar! Neden önünde değiller?” yazısını paylaşınca Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı Kadın Kolları Başkanı Cangül Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri şahıs hakkında tehdit ve küfürden şikâyetçi oldu.

Konuyla ilgili olarak CHP Fındıklı Kadın Kolları Başkanı Cangül Bozkurt yaptığı açıklamada, “Üyelerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte uzunca bir süredir taciz, hakaret ve mesnetsiz iftiralarına devam eden şahıs hakkında şikâyette bulunduk. Fındıklı huzurun, kardeşliğin, dostluğun kentidir. İlçemizin barış ortamına saldıran ve provoke eden hastalıklı düşüncelerle mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi