RİZE'DE TATİL DEVAM EDİYOR. 13 ŞUBAT'TA TATİL EDİLEN İLÇELER.

Rize 12.02.2020 - 19:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2734+ kez okundu.
 

RİZE'DE TATİL DEVAM EDİYOR. 13 ŞUBAT'TA TATİL EDİLEN İLÇELER.

Rize'de eğitime kar engeli Rize'nin Çamlıhemşin ve Pazar ilçelerinde kar ve buzlanma nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Valilik'ten yapılan açıklamada, il merkezi, Ardeşen, Çayeli, Fındıklı, Hemşin ve İkizdere ilçelerinde, yarın taşımalı eğitim kapsamında kar ve buzlanma nedeniyle taşınmalarında risk doğabilecek güzergahlardan gelen öğrencilerden okula devam edemeyenlerin okul müdürlüklerince izinli sayılacağı bildirildi. Açıklamada, Çamlıhemşin ve Pazar ilçelerinde ise mevcut kar örtüsünün kalkmaması ve buzlanmadan dolayı ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi. Kalkandere, İyidere, Derepazarı ve Güneysu ilçelerinde okulların tatil edilmediği, eğitim ve öğretimin yarın süreceği vurgulandı.   İŞTE VALİLİKTEN YAPILAN AYZILI AÇIKLAMA   13 Şubat 2020 Perşembe günü il ve ilçelerimizdeki eğitim öğretim durumu aşağıda belirtilmiştir. Buna göre; İlimiz Merkez, Ardeşen, Çayeli, Fındıklı, Hemşin ve İkizdere ilçelerinde 13 Şubat 2020 Perşembe günü (Yarın) taşımalı eğitim kapsamında olup kar ve buzlanma nedeniyle taşınmalarında risk doğabilecek güzergâhlardan gelen öğrencilerden okula devam edemeyenler okul müdürlüklerince izinli sayılacaktır.   Çamlıhemşin ve Pazar ilçelerimizde ise mevcut kar örtüsünün kalkmamış olmasından dolayı ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 (Bir) gün daha ara verilmiştir.   Kalkandere, İyidere, Derepazarı ve Güneysu  Kamuoyuna saygıyla duyurulur. T.C. RİZE VALİLİĞİ

Rize'de eğitime kar engeli


Rize'nin Çamlıhemşin ve Pazar ilçelerinde kar ve buzlanma nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.


Valilik'ten yapılan açıklamada, il merkezi, Ardeşen, Çayeli, Fındıklı, Hemşin ve İkizdere ilçelerinde, yarın taşımalı eğitim kapsamında kar ve buzlanma nedeniyle taşınmalarında risk doğabilecek güzergahlardan gelen öğrencilerden okula devam edemeyenlerin okul müdürlüklerince izinli sayılacağı bildirildi.


Açıklamada, Çamlıhemşin ve Pazar ilçelerinde ise mevcut kar örtüsünün kalkmaması ve buzlanmadan dolayı ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.


Kalkandere, İyidere, Derepazarı ve Güneysu ilçelerinde okulların tatil edilmediği, eğitim ve öğretimin yarın süreceği vurgulandı.
 

İŞTE VALİLİKTEN YAPILAN AYZILI AÇIKLAMA
 

13 Şubat 2020 Perşembe günü il ve ilçelerimizdeki eğitim öğretim durumu aşağıda belirtilmiştir.


Buna göre;

  1. İlimiz Merkez, Ardeşen, Çayeli, Fındıklı, Hemşin ve İkizdere ilçelerinde 13 Şubat 2020 Perşembe günü (Yarın) taşımalı eğitim kapsamında olup kar ve buzlanma nedeniyle taşınmalarında risk doğabilecek güzergâhlardan gelen öğrencilerden okula devam edemeyenler okul müdürlüklerince izinli sayılacaktır.
     
  2. Çamlıhemşin ve Pazar ilçelerimizde ise mevcut kar örtüsünün kalkmamış olmasından dolayı ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 (Bir) gün daha ara verilmiştir.
     
  3. Kalkandere, İyidere, Derepazarı ve Güneysu 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

T.C. RİZE VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi