RİZE'DE STADYUMDA SOSYAL MESAFELİ DÜĞÜNE MHP DAMGASI.

Rize 10.08.2020 - 13:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3079+ kez okundu.
 

RİZE'DE STADYUMDA SOSYAL MESAFELİ DÜĞÜNE MHP DAMGASI.

İkizdere Futbol sahasında yapılan düğünde koronavirüs tehlikesine karşı alınan tedbirlerde dikkat çekti.     İlçede özel işyeri sahibi Recep Çkaır ile ev hanımı Çiğdem Aksu’nun açık havada yapılan düğününe MHP teşkilatı üyeleri damga vurdu. Düğünde arkadaşlarını yalnız bırakmayan partili arkadaşları mutluluklar diledi. Sosyal mesafe, maske ve hijyen şartlarına uyulan düğünde takılar zarflara konularak takdim edildi. Valiliğin aldığı son karara göre sosyal mesafe ve maske kullanımı polis memurları tarafından kontrol edildi.     Düğüne MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, son yerel seçimde İyidere Belediye Başkan adayı Osman Mete, MHP İyidere İlçe Başkanı Mustafa Şinoforoğlu ve teşkilat üyeleri Ülkü Ocakları eski Başkanlarından Bahtiyar Kavalcı, İkizdere AKP İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Aksu ve Ali Ekşi ile kalabalık bir davetli katıldı.

İkizdere Futbol sahasında yapılan düğünde koronavirüs tehlikesine karşı alınan tedbirlerde dikkat çekti.

   
İlçede özel işyeri sahibi Recep Çkaır ile ev hanımı Çiğdem Aksu’nun açık havada yapılan düğününe MHP teşkilatı üyeleri damga vurdu. Düğünde arkadaşlarını yalnız bırakmayan partili arkadaşları mutluluklar diledi. Sosyal mesafe, maske ve hijyen şartlarına uyulan düğünde takılar zarflara konularak takdim edildi. Valiliğin aldığı son karara göre sosyal mesafe ve maske kullanımı polis memurları tarafından kontrol edildi.

   
Düğüne MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, son yerel seçimde İyidere Belediye Başkan adayı Osman Mete, MHP İyidere İlçe Başkanı Mustafa Şinoforoğlu ve teşkilat üyeleri Ülkü Ocakları eski Başkanlarından Bahtiyar Kavalcı, İkizdere AKP İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Aksu ve Ali Ekşi ile kalabalık bir davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi