Rize'de sporla ilgilenen gençlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Spor 01.06.2019 - 14:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2952+ kez okundu.
 

Rize'de sporla ilgilenen gençlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Rizeli Judocular Madalya İle Döndüler  Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2018-2019 yılı Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG )  faaliyet programında çerçevesinde Samsun ilinde 29-30 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Şampiyonasında Rize’li Judocular 1 altın, 1 Gümüş, 1 bronz madalya kazanarak illerine geri döndüler.  18 ilden 20 takim ve 14 ferdi katılım ile toplamda kız-erkek olmak üzere 207 sporcu katıldığı Türkiye Şampiyonası sonunda,  70 kg’da Rümeysa KOTO Türkiye 1.cisi, 42 kg’da Özkan HAVUZ Türkiye 2.incisi, 46kg’da Sakıp AİS Türkiye 3’cüsü oldu.   Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında “ İlimizde sporla ilgilenen gençlerimizin sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Her branşta olduğu gibi Judo sporunun da gelişimi için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Sporcularımızın elde ettikleri bu başarı diğer gençlerimize de örnek ve teşviktir. İlimizi başarılı bir şekilde temsil eden Sporcularımızı ve Antrenörlerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu. 

Rizeli Judocular Madalya İle Döndüler 


Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2018-2019 yılı Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG )  faaliyet programında çerçevesinde Samsun ilinde 29-30 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Şampiyonasında Rize’li Judocular 1 altın, 1 Gümüş, 1 bronz madalya kazanarak illerine geri döndüler. 


18 ilden 20 takim ve 14 ferdi katılım ile toplamda kız-erkek olmak üzere 207 sporcu katıldığı Türkiye Şampiyonası sonunda,  70 kg’da Rümeysa KOTO Türkiye 1.cisi, 42 kg’da Özkan HAVUZ Türkiye 2.incisi, 46kg’da Sakıp AİS Türkiye 3’cüsü oldu.  


Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında “ İlimizde sporla ilgilenen gençlerimizin sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Her branşta olduğu gibi Judo sporunun da gelişimi için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Sporcularımızın elde ettikleri bu başarı diğer gençlerimize de örnek ve teşviktir. İlimizi başarılı bir şekilde temsil eden Sporcularımızı ve Antrenörlerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi