Rize'de sorunları tek tek yerinde inceliyor

Rize 02.09.2019 - 09:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2792+ kez okundu.
 

Rize'de sorunları tek tek yerinde inceliyor

İKİZDERE-Kaymakam Tarık Buğra Seyhan İlçedeki bütün köylere ulaşıp köylülerin isteklerini yerinde dinlemesiyle dikkat çekiyor.  İlçedeki 29 köyü de gezerek tanımaya çalışan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan bu kez gittiği Tozköy’de köylülerin derdini dinledi. Tozköy’de geçen ay 5.Likapa Şenliği yapıldığını söyleyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan’Tozköy ilçeye uzak bir köyümüz. Öğrendiğime göre köyde yaşayanların birçoğunda gurbetçi. Yazı mevsiminde yoğun bir nüfus geliyor. Bizim işimiz vatandaşın huzur içinde yaşaması. İmkânlar ölçüsünde hizmet yapmaya çalışıyoruz. Tozköy Köyümüzün yoğun bir köy içi yol ağıda var. Likapa yemişinin çok olduğu bir köy. Bu sene 5.kez şenlik yapıldı. Bu ürünün değerlendirilmesi gerekir ’dedi.  Köyde vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan Muhtar ve köy sakinlerinin eksikleri konusunda bilgi aldı.   

İKİZDERE-Kaymakam Tarık Buğra Seyhan İlçedeki bütün köylere ulaşıp köylülerin isteklerini yerinde dinlemesiyle dikkat çekiyor. 


İlçedeki 29 köyü de gezerek tanımaya çalışan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan bu kez gittiği Tozköy’de köylülerin derdini dinledi. Tozköy’de geçen ay 5.Likapa Şenliği yapıldığını söyleyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan’Tozköy ilçeye uzak bir köyümüz. Öğrendiğime göre köyde yaşayanların birçoğunda gurbetçi. Yazı mevsiminde yoğun bir nüfus geliyor. Bizim işimiz vatandaşın huzur içinde yaşaması. İmkânlar ölçüsünde hizmet yapmaya çalışıyoruz. Tozköy Köyümüzün yoğun bir köy içi yol ağıda var. Likapa yemişinin çok olduğu bir köy. Bu sene 5.kez şenlik yapıldı. Bu ürünün değerlendirilmesi gerekir ’dedi. 


Köyde vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan Muhtar ve köy sakinlerinin eksikleri konusunda bilgi aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi