RİZE’DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Rize 23.08.2020 - 21:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1879+ kez okundu.
 

RİZE’DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU

RİZE’DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU Rize'de 22 Ağustos 2020 tarihinde başlayan şiddetli yağış, Merkez ilçe başta olmak üzere Çayeli, Güneysu ve Derepazarı ilçelerinde sel ve heyelanlara neden oldu. Yağışın ilk saatlerinden itibaren sel ve heyelanların yaşandığı bölgelere müdahale eden Rize İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan köy yollarının ulaşıma açılması ve tehlike arz eden bölgelerden vatandaşların tahliyeleri için adeta seferber oldu. Rize İl genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt beraberinde Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte merkez ilçedeki sel ve heyelan bölgelerinde devam eden çalışmaları takip etti. İl genelinde 50 iş makinesi ve 56 personel ile sahada olan Rize İl Özel İdaresi ekipleri, toprak ve balçık temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

RİZE’DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU


Rize'de 22 Ağustos 2020 tarihinde başlayan şiddetli yağış, Merkez ilçe başta olmak üzere Çayeli, Güneysu ve Derepazarı ilçelerinde sel ve heyelanlara neden oldu.


Yağışın ilk saatlerinden itibaren sel ve heyelanların yaşandığı bölgelere müdahale eden Rize İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan köy yollarının ulaşıma açılması ve tehlike arz eden bölgelerden vatandaşların tahliyeleri için adeta seferber oldu.


Rize İl genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt beraberinde Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte merkez ilçedeki sel ve heyelan bölgelerinde devam eden çalışmaları takip etti.


İl genelinde 50 iş makinesi ve 56 personel ile sahada olan Rize İl Özel İdaresi ekipleri, toprak ve balçık temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi