RİZE'DE SEL MAĞDURLARI. 'CANIMIZI ZOR KURTARDIK'

Rize 10.08.2020 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2256+ kez okundu.
 

RİZE'DE SEL MAĞDURLARI. 'CANIMIZI ZOR KURTARDIK'

'CANIMIZI ZOR KURTARDIK'   Rize'de, etkili olan sağanak nedeniyle Gündoğdu Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katını su bastı. Belediye ekipleri, geldikleri bölgede vidanjörle evdeki suların boşaltması çalışması başlattı. Suları fark etmeleri üzerine aile fertleriyle evi terk edip, dışarı çıktıklarını anlatan Cengizhan Buyuran, "Canımızı zor kurtardık suların girmeye başlaması ile beraber evden çıktık. Şu an evimiz sular altına gömüldü" dedi.   YOLDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR   Gündoğdu Mahallesi'nde meydana gelen heyelan  nedeniyle 1 otomobilin kısmen toprağa gömüldüğü Veliköy yolunda, belediye ekiplerinin, iş makineleriyle yol açma ve temizleme çalışması başlattığı belirtildi.   MAHSUR KALAN 6 KİŞİ KURTARILDI   Öte yandan, Çayeli ilçesine bağlı Demirhisar köyünde, evlerine yakın noktada meydana gelen heyelanda mahsur kalan aynı aileden 6 kişi de, AFAD ekiplerince kurtarıldı. Yağışın etkisini azalttığı kent genelinde sağanak ve beraberinde oluşan küçük çaplı heyelanlarda can kaybı yaşanmadığı da bildirildi.  

'CANIMIZI ZOR KURTARDIK'

 

Rize'de, etkili olan sağanak nedeniyle Gündoğdu Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katını su bastı. Belediye ekipleri, geldikleri bölgede vidanjörle evdeki suların boşaltması çalışması başlattı. Suları fark etmeleri üzerine aile fertleriyle evi terk edip, dışarı çıktıklarını anlatan Cengizhan Buyuran, "Canımızı zor kurtardık suların girmeye başlaması ile beraber evden çıktık. Şu an evimiz sular altına gömüldü" dedi.

 

YOLDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Gündoğdu Mahallesi'nde meydana gelen heyelan  nedeniyle 1 otomobilin kısmen toprağa gömüldüğü Veliköy yolunda, belediye ekiplerinin, iş makineleriyle yol açma ve temizleme çalışması başlattığı belirtildi.

 

MAHSUR KALAN 6 KİŞİ KURTARILDI

 

Öte yandan, Çayeli ilçesine bağlı Demirhisar köyünde, evlerine yakın noktada meydana gelen heyelanda mahsur kalan aynı aileden 6 kişi de, AFAD ekiplerince kurtarıldı. Yağışın etkisini azalttığı kent genelinde sağanak ve beraberinde oluşan küçük çaplı heyelanlarda can kaybı yaşanmadığı da bildirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi