Rize'de Seçim heyecanı

Rize 24.05.2019 - 11:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2749+ kez okundu.
 

Rize'de Seçim heyecanı

" ÇAKMAKÇI YENİDEN ADAY "  Rize  Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Fuat ÇAKMAKÇI , haftasonu (25-26 Mayıs 2019) yapılacak genel kurulda yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.  RSMMMO Olağan Genel Kurul Toplantısının 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşeceğini hatırlatan Ali Fuat ÇAKMAKÇI , tüm meslek mensuplarını kongreye davet etti.  3 yıllık görev süresi boyunca ‘Yönetimde Eşitlik, Denetimde Şeffaflık ve Disiplinde Adalet’ ilkelerinden asla taviz vermediklerini belirten Ali Fuat ÇAKMAKÇI , kongrede ekibiyle birlikte yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.  Çakmakçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:  ‘Görevimiz boyunca her üyemize eşit mesafede davranarak karşılaştığımız konu ve olayları kişiselleştirmeden objektif bir şekilde çözüme kavuşturduk.  Meslektaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak adına bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasını sağladık. 3 yıl boyunca tüm kurullarımız, komisyonlarımız ve ilçe temsilcilerimizle tam bir uyum içinde çalıştık.  Yönetim Kurulu olarak üstlendiğimiz görev ve sorumlulukları yerine getirmenin mutluluğu, Odamızı ve Meslektaşlarımızı hem ilimizde hem de ülke genelinde en üst düzeyde temsil etmenin huzuru içerisindeyiz. Sayıları hızla çoğalan genç meslektaşlarımızın zorlu ve uzun bir mücadele sonucunda almış oldukları mali müşavirlik belgesinin önemini ve meslek mensubu olmanın bilincini yaşatmak için Rize  SMMM Odası olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız Yönetim Kurulu toplantısı ile Rize  SMMM Odamızın 23.Olağan (Seçimli) Genel Kurulunun çoğunluk aranmaksızın 25 – 26 Mayıs (Cumartesi–Pazar) tarihlerinde yapılmasına karar vermiş bulunmaktayız.  Mali Müşavirlik mesleğinin geleceği, saygınlığı ve artan iş yükünün vermiş olduğu ağır sorumluluk ve diğer sorunların çözümüne katkı sağlayabilmek amacıyla 26 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Rize  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda seçimlerinde aday olan tüm meslektaşlarıma başarılar diler, ekip arkadaşlarımla beraber sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile Oda Yönetimine yeniden aday olduğumu beyan eder, tüm meslektaşlarımızın mesleğimizin hak ettiği değere ulaşması için desteğini bekler saygılar sunarım.  Birlik, Beraberlik ve Dayanışma ile gerçekleştireceğimiz Olağan Genel Kurulumuzun ülkemize, mesleğimize ve meslek mensuplarımıza hayırlı olmasını dilerim.  Ali Fuat ÇAKMAKÇI  Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı 

" ÇAKMAKÇI YENİDEN ADAY " 


Rize  Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Fuat ÇAKMAKÇI , haftasonu (25-26 Mayıs 2019) yapılacak genel kurulda yeniden göreve talip olduğunu açıkladı. 


RSMMMO Olağan Genel Kurul Toplantısının 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşeceğini hatırlatan Ali Fuat ÇAKMAKÇI , tüm meslek mensuplarını kongreye davet etti. 


3 yıllık görev süresi boyunca ‘Yönetimde Eşitlik, Denetimde Şeffaflık ve Disiplinde Adalet’ ilkelerinden asla taviz vermediklerini belirten Ali Fuat ÇAKMAKÇI , kongrede ekibiyle birlikte yeniden göreve talip olduğunu açıkladı. 


Çakmakçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: 


‘Görevimiz boyunca her üyemize eşit mesafede davranarak karşılaştığımız konu ve olayları kişiselleştirmeden objektif bir şekilde çözüme kavuşturduk. 


Meslektaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak adına bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasını sağladık. 3 yıl boyunca tüm kurullarımız, komisyonlarımız ve ilçe temsilcilerimizle tam bir uyum içinde çalıştık. 


Yönetim Kurulu olarak üstlendiğimiz görev ve sorumlulukları yerine getirmenin mutluluğu, Odamızı ve Meslektaşlarımızı hem ilimizde hem de ülke genelinde en üst düzeyde temsil etmenin huzuru içerisindeyiz. Sayıları hızla çoğalan genç meslektaşlarımızın zorlu ve uzun bir mücadele sonucunda almış oldukları mali müşavirlik belgesinin önemini ve meslek mensubu olmanın bilincini yaşatmak için Rize  SMMM Odası olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız Yönetim Kurulu toplantısı ile Rize  SMMM Odamızın 23.Olağan (Seçimli) Genel Kurulunun çoğunluk aranmaksızın 25 – 26 Mayıs (Cumartesi–Pazar) tarihlerinde yapılmasına karar vermiş bulunmaktayız. 


Mali Müşavirlik mesleğinin geleceği, saygınlığı ve artan iş yükünün vermiş olduğu ağır sorumluluk ve diğer sorunların çözümüne katkı sağlayabilmek amacıyla 26 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Rize  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda seçimlerinde aday olan tüm meslektaşlarıma başarılar diler, ekip arkadaşlarımla beraber sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile Oda Yönetimine yeniden aday olduğumu beyan eder, tüm meslektaşlarımızın mesleğimizin hak ettiği değere ulaşması için desteğini bekler saygılar sunarım. 


Birlik, Beraberlik ve Dayanışma ile gerçekleştireceğimiz Olağan Genel Kurulumuzun ülkemize, mesleğimize ve meslek mensuplarımıza hayırlı olmasını dilerim. 


Ali Fuat ÇAKMAKÇI 
Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi