Rize'de Şairler Vadisi Kitabı İmza Programı

Eğitim 07.10.2019 - 20:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1558+ kez okundu.
 

Rize'de Şairler Vadisi Kitabı İmza Programı

Şairler Vadisi Kitabı İmza Töreni Gerçekleştirildi    Çayeli ilçe Kaymakamlığının başlattığı, İlçe Milli Eğitimin yürütmüş olduğu “Okumak Yaşamaktır Çayeli Okuyor” projesi kapsamında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin yazmış oldukları şiirler “Şairler Vadisi” adlı kitapta toplanarak oluşturulan şiir kitabının imza günü gerçekleştirildi.    İmza gününe Rize  Valisi Kemal Çeber, eşi Neslihan Ayan Çeber, İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Kurum Amirleri, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.    Programda konuşma yapan Vali Çeber “ İlçemizde yapılan bu çalışmayı çok değerli buluyorum. Öğrencilerimizin yazmış oldukları şiirlerin her biri birbirinden kıymetli. Şiir yazmak çok meşakkatli bir uğraş. Yazdıklarıyla geleceğe bir not bırakan sanatçı adaylarımızı gönülden destekliyorum. Sevgili genç kalemler; sizdeki bu cevher emek, çaba ve merakla parlayıp gelişecek sizlerin sanatçı olma yolunda ilerlemenizi sağlayacaktır. Sizler bugünkü varlığımızı yazdıklarınızla yaşatacak yarınlara ulaştıracak kabiliyettesiniz. Bu vesile ile ortaya koymuş olduğunuz bu güzel eser için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. ” dedi.    Ayrıca program içerisinde yapılan sunumda Halk Şairi Mecit Yıldız’ın Vali Çeber’e yazmış olduğu şiirin kendi sesi ile sunumu gerçekleştirildi.    Programın son bölümünde Vali Çeber ve diğer protokol üyeleri genç şairlere şiir kitaplarını imzalatarak öğrencilerle bolca sohbet ettiler.  

Şairler Vadisi Kitabı İmza Töreni Gerçekleştirildi 

 

Çayeli ilçe Kaymakamlığının başlattığı, İlçe Milli Eğitimin yürütmüş olduğu “Okumak Yaşamaktır Çayeli Okuyor” projesi kapsamında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin yazmış oldukları şiirler “Şairler Vadisi” adlı kitapta toplanarak oluşturulan şiir kitabının imza günü gerçekleştirildi. 

 

İmza gününe Rize  Valisi Kemal Çeber, eşi Neslihan Ayan Çeber, İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Kurum Amirleri, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. 

 

Programda konuşma yapan Vali Çeber “ İlçemizde yapılan bu çalışmayı çok değerli buluyorum. Öğrencilerimizin yazmış oldukları şiirlerin her biri birbirinden kıymetli. Şiir yazmak çok meşakkatli bir uğraş. Yazdıklarıyla geleceğe bir not bırakan sanatçı adaylarımızı gönülden destekliyorum. Sevgili genç kalemler; sizdeki bu cevher emek, çaba ve merakla parlayıp gelişecek sizlerin sanatçı olma yolunda ilerlemenizi sağlayacaktır. Sizler bugünkü varlığımızı yazdıklarınızla yaşatacak yarınlara ulaştıracak kabiliyettesiniz. Bu vesile ile ortaya koymuş olduğunuz bu güzel eser için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. ” dedi. 

 

Ayrıca program içerisinde yapılan sunumda Halk Şairi Mecit Yıldız’ın Vali Çeber’e yazmış olduğu şiirin kendi sesi ile sunumu gerçekleştirildi. 

 

Programın son bölümünde Vali Çeber ve diğer protokol üyeleri genç şairlere şiir kitaplarını imzalatarak öğrencilerle bolca sohbet ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi