Rize'de sağanak yolları göle çevirdi; esnaf ağ atarak tepki gösterdi

Rize 02.09.2019 - 13:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1792+ kez okundu.
 

Rize'de sağanak yolları göle çevirdi; esnaf ağ atarak tepki gösterdi

RİZE'de etkili olan sağanak, cadde ve sokakları göle çevirdi, bazı ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı. Bir esnaf, göle dönen yola ağ atarak tepkisini gösterdi. Rize'de öğlen saatlerinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde cadde ve sokaklar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı. Caddelerde oluşan su birikintileri nedeniyle sürücü ve yayalar zor anlar yaşadı. Yağmurdan korunmaya çalışanlar saçakların altına altında bekledi. Sağanakla birlikte Salarha, Güneysu ve Senoz derelerinin su seviyeleri yükseldi. Rize Valiliği, şiddetli yağışların gün boyu süreceğini belirterek olası sel ve heyelanlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi. Valilik, dere yataklarından uzak durulması uyarısında bulundu.   ÇATI UÇTU, 4 OTOMOBİLDE HASAR OLUŞTU   Çayeli ilçesinde sağanak ve rüzgarın etkisiyle  Sinan Kutlu Bulvarı'nda uçan bir binanın çatısı yolda park halindeki otomobillerin üzerine düştü. Olayda 4 otomobilde hasar meydana gelirken, bir market servis aracının sürücüsü, çatı parçalarının altında kalmaktan son anda kaçarak kurtuldu.   GÖLE DÖNE YOLDA AĞLI TEPKİ   Kentte bazı esnaflar da göle dönen yola balıkçıların kullandığı ağı atarak, tepki gösterdi. Sağanak sonrası dükkanın önü göle dönen Mustafa Küçük, "Her yağmur şiddetli oluyor ve dükkanlarımızı su basıyor. Eleman bile burada çalışmıyor. Yollarımız bozuk dere taşıyor buraya veriyor. Her yağmurda böyle uğraşıyoruz. Rize'de haftada 2 gün yağmur yağar; Biri 3 gün, diğeri 4 gün sürer'' dedi.

RİZE'de etkili olan sağanak, cadde ve sokakları göle çevirdi, bazı ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı. Bir esnaf, göle dönen yola ağ atarak tepkisini gösterdi. Rize'de öğlen saatlerinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde cadde ve sokaklar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı. Caddelerde oluşan su birikintileri nedeniyle sürücü ve yayalar zor anlar yaşadı. Yağmurdan korunmaya çalışanlar saçakların altına altında bekledi. Sağanakla birlikte Salarha, Güneysu ve Senoz derelerinin su seviyeleri yükseldi. Rize Valiliği, şiddetli yağışların gün boyu süreceğini belirterek olası sel ve heyelanlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi. Valilik, dere yataklarından uzak durulması uyarısında bulundu.

 

ÇATI UÇTU, 4 OTOMOBİLDE HASAR OLUŞTU

 

Çayeli ilçesinde sağanak ve rüzgarın etkisiyle  Sinan Kutlu Bulvarı'nda uçan bir binanın çatısı yolda park halindeki otomobillerin üzerine düştü. Olayda 4 otomobilde hasar meydana gelirken, bir market servis aracının sürücüsü, çatı parçalarının altında kalmaktan son anda kaçarak kurtuldu.

 

GÖLE DÖNE YOLDA AĞLI TEPKİ

 

Kentte bazı esnaflar da göle dönen yola balıkçıların kullandığı ağı atarak, tepki gösterdi. Sağanak sonrası dükkanın önü göle dönen Mustafa Küçük, "Her yağmur şiddetli oluyor ve dükkanlarımızı su basıyor. Eleman bile burada çalışmıyor. Yollarımız bozuk dere taşıyor buraya veriyor. Her yağmurda böyle uğraşıyoruz. Rize'de haftada 2 gün yağmur yağar; Biri 3 gün, diğeri 4 gün sürer'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi