RİZE'DE SAĞANAK YAĞMUR SULAR ALTINDA BIRAKTI

13.07.2020 - 10:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2754+ kez okundu.
 

RİZE'DE SAĞANAK YAĞMUR SULAR ALTINDA BIRAKTI

RİZE’de etkili olan sağanak, sele neden olurken, dereden taşan sular, Rize- Erzurum yolunu ulaşıma kapattı.  Rize’de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış, sele yol açtı. İkizdere ilçesinde derenin taşması sonucu Rize- Erzurum yolu, ulaşıma kapandı. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları ile araçları su bastı. İlçede sel tehlikesi nedeniyle bazı evler, tahliye edilirken, bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi. İKİZDERE Kaymakam Cafer Kaymakçı yaptığı açıklamasında ’maddi zararımız var. Can kaybımız ve kaybımız yok. Köy yollarımızdan araç geçişi sağlanamıyor. İlçemizin kesilen karayolu ulaşımını sağlamak için araçlarla çalışmalar devam ediyor’dedi.

RİZE’de etkili olan sağanak, sele neden olurken, dereden taşan sular, Rize- Erzurum yolunu ulaşıma kapattı. 


Rize’de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış, sele yol açtı. İkizdere ilçesinde derenin taşması sonucu Rize- Erzurum yolu, ulaşıma kapandı. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları ile araçları su bastı. İlçede sel tehlikesi nedeniyle bazı evler, tahliye edilirken, bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi.


İKİZDERE Kaymakam Cafer Kaymakçı yaptığı açıklamasında ’maddi zararımız var. Can kaybımız ve kaybımız yok. Köy yollarımızdan araç geçişi sağlanamıyor. İlçemizin kesilen karayolu ulaşımını sağlamak için araçlarla çalışmalar devam ediyor’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi