RİZE'DE SABAHA KADAR KAR TEMİZLİĞİ

10.02.2020 - 09:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2283+ kez okundu.
 

RİZE'DE SABAHA KADAR KAR TEMİZLİĞİ

SABAHIN İLK SAATLERİNE KADAR KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Rize Belediyesi ekipleri gece yarısından sabahın ilk saatlerine kadar başta Atatürk ve Cumhuriyet caddeleri ve Menderes bulvarı olmak üzere, şehri ana arterlerinde gece yarısından sabahın ilk saatlerine dek kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan iş makineleriyle karlar temizlenip kamyonlara doldurulurken, temizlik işlerine bağlı ekipler de kaldırımlarda bulunan karları küreklerle kaldırıyor. Tuzlama ekiplerinin de ara vermeden devam ettiği çalışmaları sonucunda, yürüyüş yolları, merdivenler, üst geçitler, hastane acil giriş önleri, ziraat yokuşu ve belirlenen birçok nokta buzlanmaya karşı tedbirli hale getirildi.  

SABAHIN İLK SAATLERİNE KADAR KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Rize Belediyesi ekipleri gece yarısından sabahın ilk saatlerine kadar başta Atatürk ve Cumhuriyet caddeleri ve Menderes bulvarı olmak üzere, şehri ana arterlerinde gece yarısından sabahın ilk saatlerine dek kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.


Bir yandan iş makineleriyle karlar temizlenip kamyonlara doldurulurken, temizlik işlerine bağlı ekipler de kaldırımlarda bulunan karları küreklerle kaldırıyor.


Tuzlama ekiplerinin de ara vermeden devam ettiği çalışmaları sonucunda, yürüyüş yolları, merdivenler, üst geçitler, hastane acil giriş önleri, ziraat yokuşu ve belirlenen birçok nokta buzlanmaya karşı tedbirli hale getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi