Rize'de Problemler artık daha kolay çözülecek

Eğitim 09.10.2019 - 16:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1982+ kez okundu.
 

Rize'de Problemler artık daha kolay çözülecek

OKUL HAMİLERİ PROJESİ ALİ METİN KAZANCI RİZE LİSESİNDE BAŞLADI    Rize Valisi Kemal Çeper'in himayesinde başlatılan Okul Hamileri Projesi kapsamında okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi doğrultusunda Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek hamisi olduğu Ali Metin Kazancı Rize Lisesini ziyaret etti.    Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek ve şube müdürleri Uğur Altınkaya,Işıltan Özşahin ve Alpaslan Kalemci ile Ali Metin Kazancı Rize Lisesini ziyaret ederek Rize Valiliği Okul Hamileri Projesini başlattı.    Okul  müdürü Nilgün Dülger'den okul hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek okul için hami olarak yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.    Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek   okulun birimlerini gezdikten sonra sonra okuldan ayrıldı    Rize Valiliği  Okul Hamileri Projesi ile okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi,kurumlarla ortak etkinliklerin  düzenlemesi,,bilimsel kültürel sanatsal yarışmalarda derece elde eden  okulun öğrencilerinin ödüllendirilmesi,kariyer günleri etkinliği gibi çalışmalar hedeflenmektedir. 

OKUL HAMİLERİ PROJESİ ALİ METİN KAZANCI RİZE LİSESİNDE BAŞLADI 

 

Rize Valisi Kemal Çeper'in himayesinde başlatılan Okul Hamileri Projesi kapsamında okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi doğrultusunda Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek hamisi olduğu Ali Metin Kazancı Rize Lisesini ziyaret etti. 

 

Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek ve şube müdürleri Uğur Altınkaya,Işıltan Özşahin ve Alpaslan Kalemci ile Ali Metin Kazancı Rize Lisesini ziyaret ederek Rize Valiliği Okul Hamileri Projesini başlattı. 

 

Okul  müdürü Nilgün Dülger'den okul hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek okul için hami olarak yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek   okulun birimlerini gezdikten sonra sonra okuldan ayrıldı 

 

Rize Valiliği  Okul Hamileri Projesi ile okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi,kurumlarla ortak etkinliklerin  düzenlemesi,,bilimsel kültürel sanatsal yarışmalarda derece elde eden  okulun öğrencilerinin ödüllendirilmesi,kariyer günleri etkinliği gibi çalışmalar hedeflenmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi