RİZE'DE ÖNEMLİ BİR PROTOKOLE İMZA ATTILAR

Rize 18.06.2020 - 09:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1915+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÖNEMLİ BİR PROTOKOLE İMZA ATTILAR

RTE Üniversitesi  ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı RTE Üniversitesi  ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar  12. Bölge Müdürlüğü arasında Rize İlinin Flora(Damarlı Bitkiler), Fauna (Kuşlar, Memeliler, Çift Yaşarlar, Sürüngenler, İç Su Balıkları) ve Habitat/Ekosistem İzleme işine ilişkin protokol imzalandı. Protokol, Rektör  Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet USTA tarafından imzalandı. Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali BİLGİN ve Rize Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Miktat ÖZYANIK da katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan Rektör Karaman  protokolün Üniversitemize ve ilimize hayırlı olmasını diledi. Protokol ile Rize İlinin Karasal ve İç Su Ekosistemleri Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi kapsamında hazırlanan sonuç raporundaki izleme planlarına göre, damarlı bitkiler ve omurgalı yaban hayvanları (kuşlar, memeliler, sürüngenler, çift yaşarlar ve iç su balıkları) tür/popülasyon düzeyinde, özellikli alanları ise habitat/ekosistem düzeyinde izlenmesi amaçlanıyor.

RTE Üniversitesi  ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı


RTE Üniversitesi  ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar  12. Bölge Müdürlüğü arasında Rize İlinin Flora(Damarlı Bitkiler), Fauna (Kuşlar, Memeliler, Çift Yaşarlar, Sürüngenler, İç Su Balıkları) ve Habitat/Ekosistem İzleme işine ilişkin protokol imzalandı.


Protokol, Rektör  Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet USTA tarafından imzalandı.


Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali BİLGİN ve Rize Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Miktat ÖZYANIK da katıldı.


İmza töreninde bir konuşma yapan Rektör Karaman  protokolün Üniversitemize ve ilimize hayırlı olmasını diledi.


Protokol ile Rize İlinin Karasal ve İç Su Ekosistemleri Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi kapsamında hazırlanan sonuç raporundaki izleme planlarına göre, damarlı bitkiler ve omurgalı yaban hayvanları (kuşlar, memeliler, sürüngenler, çift yaşarlar ve iç su balıkları) tür/popülasyon düzeyinde, özellikli alanları ise habitat/ekosistem düzeyinde izlenmesi amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi