RİZE'DE ÖĞRETMENLER İÇİN 12 ADET LOJMAN TAMAMLANDI

Rize 23.07.2020 - 11:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4115+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÖĞRETMENLER İÇİN 12 ADET LOJMAN TAMAMLANDI

Uzun süredir ödeneksizlikten atıl durumda bırakılmış Kalkandere’deki 12 öğretmen lojmanı tamamlandı.        Kalkandere Çayırlı Köyü İlkokulunda görevli öğretmenler için projelendirilen 12 daireli lojman binası ikmal inşaatı İl Özel İdaresi tarafından tamamlandı. Millî Eğitim Bakanlığının 2019 yılı yatırım programı kapsamında İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılarak 8 Kasım 2019 tarihinde sözleşmesi imzalanan ‘Kalkandere Çayırlı İlkokulu Lojman İnşaatı İşi’ planlandığı sürede tamamlandı. Toplam 1 milyon 855 Bin TL meblağ ile gerçekleştirilen projede 12 adet öğretmen lojmanının yanı sıra bir adet çok amaçlı salon da inşa edildi. İlçede görev yapan öğretmenlerin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamalarına imkân sağlanması noktasında başlatılan çalışma neticesinde tamamlanan lojmanlarda Çayırlı İlkokulu öğretmenleri oturacak.       Köy okulunda öğretmenlerin konaklaması için yapımına başlanan Lojmana köylülerinde maddi ve işgücü destekleri olduğu belirtilirken 12 daireli lojman binası yaklaşık 8 yılda ancak tamamlandı

Uzun süredir ödeneksizlikten atıl durumda bırakılmış Kalkandere’deki 12 öğretmen lojmanı tamamlandı.

      
Kalkandere Çayırlı Köyü İlkokulunda görevli öğretmenler için projelendirilen 12 daireli lojman binası ikmal inşaatı İl Özel İdaresi tarafından tamamlandı. Millî Eğitim Bakanlığının 2019 yılı yatırım programı kapsamında İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılarak 8 Kasım 2019 tarihinde sözleşmesi imzalanan ‘Kalkandere Çayırlı İlkokulu Lojman İnşaatı İşi’ planlandığı sürede tamamlandı. Toplam 1 milyon 855 Bin TL meblağ ile gerçekleştirilen projede 12 adet öğretmen lojmanının yanı sıra bir adet çok amaçlı salon da inşa edildi. İlçede görev yapan öğretmenlerin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamalarına imkân sağlanması noktasında başlatılan çalışma neticesinde tamamlanan lojmanlarda Çayırlı İlkokulu öğretmenleri oturacak.

     
Köy okulunda öğretmenlerin konaklaması için yapımına başlanan Lojmana köylülerinde maddi ve işgücü destekleri olduğu belirtilirken 12 daireli lojman binası yaklaşık 8 yılda ancak tamamlandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi