RİZE'DE ÖĞRETMENLER HAZIRLADI. MİRASIN KALBİMİZDE ATAM

Rize 21.05.2020 - 11:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3078+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÖĞRETMENLER HAZIRLADI. MİRASIN KALBİMİZDE ATAM

KURTULUŞ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİNE  ORATORYO İLE SESLENDİ MİRASIN KALBİMİZDE ATAM Okulların kapalı olması , korona sebebiyle olan  sosyal mesafe kuralları, bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını evlere balkonlara taşıdı. Rize Merkez Kurtuluş İlkokulu Öğretmenleri   bu anlamlı günü bir farkındalık ile kutladı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı öğrencilerinden ayrı geçirmemek o Milli duyguyu onlarla ekranlar aracılığıyla paylaşmak  için 19 ÖĞRETMEN  anlamlı bir çalışma hazırladı. 19 Öğretmen, öğrencilerine bir Oratoryo ile seslendi. BİR GEMİYE BİR MİLLETİN KADERİNİ YÜKLEYİP ANNELERİN DUASIYLA ÇOCUKLARIN UMUTLARININ GÜCÜYLE YOLA ÇIKAN BİR ÇİFT MAVİ GÖZ YETER Mİ ?  

KURTULUŞ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİNE  ORATORYO İLE SESLENDİ


MİRASIN KALBİMİZDE ATAM


Okulların kapalı olması , korona sebebiyle olan  sosyal mesafe kuralları, bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını evlere balkonlara taşıdı.


Rize Merkez Kurtuluş İlkokulu Öğretmenleri   bu anlamlı günü bir farkındalık ile kutladı.


19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı öğrencilerinden ayrı geçirmemek o Milli duyguyu onlarla ekranlar aracılığıyla paylaşmak  için 19 ÖĞRETMEN  anlamlı bir çalışma hazırladı.


19 Öğretmen, öğrencilerine bir Oratoryo ile seslendi.


BİR GEMİYE BİR MİLLETİN KADERİNİ YÜKLEYİP ANNELERİN DUASIYLA ÇOCUKLARIN UMUTLARININ GÜCÜYLE YOLA ÇIKAN BİR ÇİFT MAVİ GÖZ YETER Mİ ?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi