Rize'de öğrenciler 'Atabarı' oynadı

Törenler 20.05.2019 - 10:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2700+ kez okundu.
 

Rize'de öğrenciler 'Atabarı' oynadı

RİZE'de 'Dünya Atabarı Oynuyor' etkinliği kapsamında, 650 öğrenci aynı onda atabarı oynadı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla 'Dünya Atabarı Oynuyor' etkinliği gerçekleştirildi.   Türkiye geneli ve 19 ülkede eş zamanlı düzenlenen etkinlik Rize’de de gerçekleştirildi. Rize merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 650 öğrenci katıldı. Öğrenciler hep birlikte atabarı oynayarak etkinliğe katıldı.    

RİZE'de 'Dünya Atabarı Oynuyor' etkinliği kapsamında, 650 öğrenci aynı onda atabarı oynadı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla 'Dünya Atabarı Oynuyor' etkinliği gerçekleştirildi.

 

Türkiye geneli ve 19 ülkede eş zamanlı düzenlenen etkinlik Rize’de de gerçekleştirildi. Rize merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 650 öğrenci katıldı. Öğrenciler hep birlikte atabarı oynayarak etkinliğe katıldı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi