RİZE'DE MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİ EVDE HAYATINI KAYBETTİ.

Rize 11.02.2020 - 22:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2030+ kez okundu.
 

RİZE'DE MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİ EVDE HAYATINI KAYBETTİ.

Rize'nin Kalkandere İlçesi Dağdibi Mahallesi'ndeki (Kapnes) oturan Nurettin Güner ve evine  misafirliğe gelen akrabası Hasan Altun'dan dünden bu yana  haber alınamayınca  eve giden komşuları Güner ve Altun'u baygın halde buldular.   112 Acil Servisini çağırılarak  Kalkandere Merkez Sağlık Ocağına kaldırılan  isimlerden Hasan Altun, kurtarılamayarak hayatını kaybederken  Nurettin Güner  Rize Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.   Hayatını kaybeden Hasan Altun ve tedavİsi hastanede devam eden Nurettin Güner'in evdeki sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri  öğrenildi. Hasan Altun'un cansız bedeni ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.     

Rize'nin Kalkandere İlçesi Dağdibi Mahallesi'ndeki (Kapnes) oturan Nurettin Güner ve evine  misafirliğe gelen akrabası Hasan Altun'dan dünden bu yana  haber alınamayınca  eve giden komşuları Güner ve Altun'u baygın halde buldular.

 

112 Acil Servisini çağırılarak  Kalkandere Merkez Sağlık Ocağına kaldırılan  isimlerden Hasan Altun, kurtarılamayarak hayatını kaybederken  Nurettin Güner  Rize Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

 

Hayatını kaybeden Hasan Altun ve tedavİsi hastanede devam eden Nurettin Güner'in evdeki sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri  öğrenildi.

Hasan Altun'un cansız bedeni ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi