Rize'de Lisede Kermes

Rize 27.04.2019 - 10:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1646+ kez okundu.
 

Rize'de Lisede Kermes

Rize İkizdere Fazliye Hüseyin Turanlı ÇPAL Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin hazırladığı kermes ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin Resim sergisinin açılışını İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptı. İkizdere Kültür Merkezi salonunda düzenlenen kermes açılışında bir konuşma yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’okullarımızda öğrencilerimizin yapacağı etkinliklerde her zaman yardımcı olacağız. Bugün elişi göz nuru ve emek harcayan Lisemizin öğrencilerini kutluyorum. Öğrencileri yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum’ dedi. Kermes ve resim sergisi gezenler tarafından beğeni kazandı. Kermeste yapılan yöresel yemekler davetlilere ikram edilirken karakalem, yağlıboya ve ebru tablolar çok ilgi gördü. Fazliye Hüseyin Turanlı Lisesi öğrencilerinin Kermesine Rize MHP İl Başkanı İhsan Alkan, İkizdere MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun, İlçe daire amirleri katıldı.

Rize İkizdere Fazliye Hüseyin Turanlı ÇPAL Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin hazırladığı kermes ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin Resim sergisinin açılışını İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptı.

İkizdere Kültür Merkezi salonunda düzenlenen kermes açılışında bir konuşma yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’okullarımızda öğrencilerimizin yapacağı etkinliklerde her zaman yardımcı olacağız. Bugün elişi göz nuru ve emek harcayan Lisemizin öğrencilerini kutluyorum. Öğrencileri yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum’ dedi. Kermes ve resim sergisi gezenler tarafından beğeni kazandı. Kermeste yapılan yöresel yemekler davetlilere ikram edilirken karakalem, yağlıboya ve ebru tablolar çok ilgi gördü.

Fazliye Hüseyin Turanlı Lisesi öğrencilerinin Kermesine Rize MHP İl Başkanı İhsan Alkan, İkizdere MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun, İlçe daire amirleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi