Rize'de köyünde dinleniyor.

Rize 23.08.2019 - 15:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2714+ kez okundu.
 

Rize'de köyünde dinleniyor.

TBMM eski Başkanlarından İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman tatilini İkizdere’deki köyünde dinlenerek geçiriyor.  İstanbul Milletvekili iken TBMM Başkanı seçilen İsmail Kahraman İkizdere’nin Tulumpınar köyündeki evinde dinlenerek tatilini geçiriyor. Bir diz temaslar için Rize’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için köyünden ilçeye gelen eski Başkanı İsmail Kahraman merkez kubbeli camide Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti. Hemşerileriyle sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen İsmail Kahraman Erdoğan’ı karşılamak için Trabzon Havalimanına doğru hareket etti.  TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ ı cami çıkışı vatandaşlar yalnız bırakmadı. Karşılamada İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan ve vatandaşlar hazır bulundu.   

TBMM eski Başkanlarından İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman tatilini İkizdere’deki köyünde dinlenerek geçiriyor. 


İstanbul Milletvekili iken TBMM Başkanı seçilen İsmail Kahraman İkizdere’nin Tulumpınar köyündeki evinde dinlenerek tatilini geçiriyor. Bir diz temaslar için Rize’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için köyünden ilçeye gelen eski Başkanı İsmail Kahraman merkez kubbeli camide Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti. Hemşerileriyle sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen İsmail Kahraman Erdoğan’ı karşılamak için Trabzon Havalimanına doğru hareket etti. 


TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ ı cami çıkışı vatandaşlar yalnız bırakmadı. Karşılamada İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan ve vatandaşlar hazır bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi