RİZE'DE KONGRELER BAŞLADI. CHP'DE NÖBET DEĞİŞİMİ.

Siyaset 23.01.2020 - 09:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1734+ kez okundu.
 

RİZE'DE KONGRELER BAŞLADI. CHP'DE NÖBET DEĞİŞİMİ.

CHP Rize/ Pazar’da Devir Teslim Töreni Yapıldı   18 Ocak’ta yapılan 37. olağan genel kurulda Cumhuriyet Halk Partisi Pazar ilçe başkanlığına seçilen Kazım Balta, düzenlenen törenle görevi önceki Başkan Adnan Solak’tan devraldı. CHP Pazar İlçe Başkanlığını kazanan Kazım Balta, Parti binasında düzenlenen törenle görevi eski Başkan Adnan Solak’tan devralarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği, il başkanı Saltuk Deniz’in de katıldığı devir teslim töreninde konuşan CHP Pazar eski ilçe başkanı Solak, “Sevgi ve barış dolu güzel bir yarış oldu. Demokrasi şölenine destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Amacımız partimizi ilçemizde 1. Parti yapmak. Şimdi birlik ve beraberlik olma zamanı, sevginin hakim olacağı bir zaman. Gönül rahatlığıyla bu görevimi Kazım Balta kardeşime devretmenin mutluluğu içerisindeyim. Yeni başkanımıza ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza görevinde başarılar diliyorum.” dedi. Yeni CHP Pazar İlçe Başkanı Balta’da yaptığı konuşmasında, “Önceki dönem İlçe Başkanı ve ilçe yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Üstlendiğim görevin farkındayım. Bu görevi partimizin üyesi olan sizler bana verdiniz. Hep beraber bu zorlu görevin üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

CHP Rize/ Pazar’da Devir Teslim Töreni Yapıldı
 

18 Ocak’ta yapılan 37. olağan genel kurulda Cumhuriyet Halk Partisi Pazar ilçe başkanlığına seçilen Kazım Balta, düzenlenen törenle görevi önceki Başkan Adnan Solak’tan devraldı.


CHP Pazar İlçe Başkanlığını kazanan Kazım Balta, Parti binasında düzenlenen törenle görevi eski Başkan Adnan Solak’tan devralarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Partililerin yoğun ilgi gösterdiği, il başkanı Saltuk Deniz’in de katıldığı devir teslim töreninde konuşan CHP Pazar eski ilçe başkanı Solak, “Sevgi ve barış dolu güzel bir yarış oldu. Demokrasi şölenine destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Amacımız partimizi ilçemizde 1. Parti yapmak. Şimdi birlik ve beraberlik olma zamanı, sevginin hakim olacağı bir zaman. Gönül rahatlığıyla bu görevimi Kazım Balta kardeşime devretmenin mutluluğu içerisindeyim. Yeni başkanımıza ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza görevinde başarılar diliyorum.” dedi.


Yeni CHP Pazar İlçe Başkanı Balta’da yaptığı konuşmasında, “Önceki dönem İlçe Başkanı ve ilçe yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Üstlendiğim görevin farkındayım. Bu görevi partimizin üyesi olan sizler bana verdiniz. Hep beraber bu zorlu görevin üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi