RİZE'DE KOKUNÇ KAZA. 100 METRELİK UÇURUMA YUVARLANDI

Rize 25.05.2020 - 14:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2539+ kez okundu.
 

RİZE'DE KOKUNÇ KAZA. 100 METRELİK UÇURUMA YUVARLANDI

Rize İkizdere’de dün akşam 23.00 sularında kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu iki kişi yaralandı.     Kenan Yılmaz yönetimindeki 53 KA 778 plakalı kamyonet  Ballıköy- Anzer Hamurlu mevkiinde karla kaplı yolda kayarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Köydekilerin ihbarı üzerine İkizdere Jandarması, İDAK İkizdere Arama Kurtarma Ekibi ve Sağlık ekiplerince araçtakilere ulaşılması için olay yerine gidildi. Yaralı sürücü Kenan Yılmaz ile Recep Ali Şinaforoğlu bir saatlik çalışma sonucu sedye ile halat yardımıyla çekilerek yola çıkarıldı.      Rize Devlet Hastanesine kaldırılan  Araç sürücüsü Yılmaz ve araçta bulunan Şinoforoğlu'nun  sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Rize İkizdere’de dün akşam 23.00 sularında kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu iki kişi yaralandı.

   
Kenan Yılmaz yönetimindeki 53 KA 778 plakalı kamyonet  Ballıköy- Anzer Hamurlu mevkiinde karla kaplı yolda kayarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Köydekilerin ihbarı üzerine İkizdere Jandarması, İDAK İkizdere Arama Kurtarma Ekibi ve Sağlık ekiplerince araçtakilere ulaşılması için olay yerine gidildi. Yaralı sürücü Kenan Yılmaz ile Recep Ali Şinaforoğlu bir saatlik çalışma sonucu sedye ile halat yardımıyla çekilerek yola çıkarıldı.

    
Rize Devlet Hastanesine kaldırılan  Araç sürücüsü Yılmaz ve araçta bulunan Şinoforoğlu'nun  sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi