RİZE'DE Kİ OLAY İNTİHAR MI KAZA MI.? ÜZERİNİN ÖRTÜNMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Rize 11.08.2020 - 11:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2824+ kez okundu.
 

RİZE'DE Kİ OLAY İNTİHAR MI KAZA MI.? ÜZERİNİN ÖRTÜNMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Olayın sonuna Kadar Takıpçısı Olacağız CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, dün Güneysu’da Köprübaşı mevkiinde meydana gelen intihar mı, kazamı belli olmayan olayın üzerinin örtülmesine izin vermeyeceklerini söyledi CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, dün Güneysu Köprübaşı mevkiinde köprüden meydana gelen intihar mı, kaza mı belli olmayan olayın üzerinin örtülmesine izin vermeyeceklerini belirterek, olayın sonuna kadar Takıpçısı olacaklarını ifade etti Başkan Deniz açıklamasında, “Güneysu'da kaza sonucu köprüden düştüğü veya intihar ettiği söylenen Van nüfusuna kayıtlı kuran kursu öğrencisi 15 yaşındaki İ.S. isimli kız çocuğunun durumu ile ilgili gerçekler aydınlatılıncaya kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Kimsenin konunun üstünü örtmesine ve örtülmesine izin vermeyeceğiz” dedi.  

Olayın sonuna Kadar Takıpçısı Olacağız


CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, dün Güneysu’da Köprübaşı mevkiinde meydana gelen intihar mı, kazamı belli olmayan olayın üzerinin örtülmesine izin vermeyeceklerini söyledi


CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, dün Güneysu Köprübaşı mevkiinde köprüden meydana gelen intihar mı, kaza mı belli olmayan olayın üzerinin örtülmesine izin vermeyeceklerini belirterek, olayın sonuna kadar Takıpçısı olacaklarını ifade etti


Başkan Deniz açıklamasında, “Güneysu'da kaza sonucu köprüden düştüğü veya intihar ettiği söylenen Van nüfusuna kayıtlı kuran kursu öğrencisi 15 yaşındaki İ.S. isimli kız çocuğunun durumu ile ilgili gerçekler aydınlatılıncaya kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Kimsenin konunun üstünü örtmesine ve örtülmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi