RİZE'DE KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SON DURUM

Rize 16.11.2019 - 13:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2288+ kez okundu.
 

RİZE'DE KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SON DURUM

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARININ SON DURUMU TOPLANTIDA DEĞERLENDİRİLDİ… Rize’de gündemde olan kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer yatırımlarla ilgili Rize Belediye Başkanlık makamında bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ve Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Arıcı Belediye Başkanlık makamında bir araya gelerek projelerin son durumuyla ilgili geniş kapsamlı bir toplantı yaptı. Şehrin havasını değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yıkımı gerçekleşecek olan Belediye Blokları konusunda izlenecek adımla ilgili görüşmelerin sağlandığı toplantıda, şehrimizde devam eden diğer çalışmalar ve yapılacak yeni yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARININ SON DURUMU TOPLANTIDA DEĞERLENDİRİLDİ…


Rize’de gündemde olan kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer yatırımlarla ilgili Rize Belediye Başkanlık makamında bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.


Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ve Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Arıcı Belediye Başkanlık makamında bir araya gelerek projelerin son durumuyla ilgili geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.


Şehrin havasını değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yıkımı gerçekleşecek olan Belediye Blokları konusunda izlenecek adımla ilgili görüşmelerin sağlandığı toplantıda, şehrimizde devam eden diğer çalışmalar ve yapılacak yeni yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi