RİZE'DE KENTSEL DÖNÜŞÜM VE MİLLET BAHÇESİ İÇİN BAKANI ZİYARET ETTİLER.

Siyaset 10.03.2020 - 23:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1843+ kez okundu.
 

RİZE'DE KENTSEL DÖNÜŞÜM VE MİLLET BAHÇESİ İÇİN BAKANI ZİYARET ETTİLER.

Rize'de planlanan kentsel dönüşüm ve Millet Bahçesi yatırımları için Rize siyasetinin önde gelen isimleri bugün çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret ederek Rize'deki yatırımları değerlendirdiler. Konu ilg ilgili olarak Rize Milletvekili muhammed AVCI Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu yatırımların değerlendirildiği toplantı için bakan Kurum'u ziyaret ettikleri ifade etti. Rize heyeti olarak Çevre ve Şehircilik bakanımızla kentsel dönüşüm ve millet bahçesi yatırımlarını değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Rize'de planlanan kentsel dönüşüm ve Millet Bahçesi yatırımları için Rize siyasetinin önde gelen isimleri bugün çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret ederek Rize'deki yatırımları değerlendirdiler.


Konu ilg ilgili olarak Rize Milletvekili muhammed AVCI Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu yatırımların değerlendirildiği toplantı için bakan Kurum'u ziyaret ettikleri ifade etti.

Rize heyeti olarak Çevre ve Şehircilik bakanımızla kentsel dönüşüm ve millet bahçesi yatırımlarını değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi