RİZE'DE KAYMAKAMDAN ÖNEMLİ DUYARLILIK TÜM İLÇE İLAÇLANDI

Rize 17.03.2020 - 20:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2687+ kez okundu.
 

RİZE'DE KAYMAKAMDAN ÖNEMLİ DUYARLILIK TÜM İLÇE İLAÇLANDI

Çin'de ortaya çıkan, birçok ülkeye yayılan ve Ülkemizde de vak'aları görülen Koronavirüs (COVİD-19) salgını sebebiyle Rize'nin İkizdere ilçesinde de dezenfekte çalışması yapıldı.        Kaymakam Cafer Kaymakçı öncülüğünde ilçede gerekli önlemlerin alınması konusunda toplu kullanılan her alanda dezenfekte çalışması yapıldı. İlçede gerekli önlemlerin alınması konusunda Kaymakam Cafer Kaymakçı'nın talimatları üzerine İkizdere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bazı yerleşim yerleri, toplu ulaşım araçları kahvehane ve kıraathanelerde dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Kaymakam Cafer Kaymakçı ’İnsan sağlığı çok önemli. Gerekli olduğu takdirde dezenfeksiyon çalışmaları devam edecektir. Vatandaşlarımızın da Bakanlığımızın uyarıları çerçevesinde hareket etmeleri önem arz etmektedir. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçemizde toplu taşıma araçlarını, kahvelerimizi, camilerimizi, hasta hanemizi lokantalarımızı toplumun sıklıkla kullandığı alanları tedbir amaçla dezenfekte ediyoruz. Aynı zamanda halkımızı da verdiğimiz brifingler ile bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Dezenfekte çalışmalarımız aralıksız yapılacaktır. Koronavirüsun ilçemizde bulunmamasına çalışıyoruz’dedi.   

Çin'de ortaya çıkan, birçok ülkeye yayılan ve Ülkemizde de vak'aları görülen Koronavirüs (COVİD-19) salgını sebebiyle Rize'nin İkizdere ilçesinde de dezenfekte çalışması yapıldı. 

     
Kaymakam Cafer Kaymakçı öncülüğünde ilçede gerekli önlemlerin alınması konusunda toplu kullanılan her alanda dezenfekte çalışması yapıldı. İlçede gerekli önlemlerin alınması konusunda Kaymakam Cafer Kaymakçı'nın talimatları üzerine İkizdere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bazı yerleşim yerleri, toplu ulaşım araçları kahvehane ve kıraathanelerde dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Kaymakam Cafer Kaymakçı ’İnsan sağlığı çok önemli. Gerekli olduğu takdirde dezenfeksiyon çalışmaları devam edecektir. Vatandaşlarımızın da Bakanlığımızın uyarıları çerçevesinde hareket etmeleri önem arz etmektedir. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçemizde toplu taşıma araçlarını, kahvelerimizi, camilerimizi, hasta hanemizi lokantalarımızı toplumun sıklıkla kullandığı alanları tedbir amaçla dezenfekte ediyoruz. Aynı zamanda halkımızı da verdiğimiz brifingler ile bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Dezenfekte çalışmalarımız aralıksız yapılacaktır. Koronavirüsun ilçemizde bulunmamasına çalışıyoruz’dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi