RİZE'DE KAYMAKAMDAN KARDA KIŞTA KÖY ZİYARETİ

Rize 11.02.2020 - 18:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2953+ kez okundu.
 

RİZE'DE KAYMAKAMDAN KARDA KIŞTA KÖY ZİYARETİ

Rize İkizdere Kaymakamı kar kış demeden köylerde incelemelerine devam ediyor.  İlçe Özel İdare ekiplerinin yaptıkları kar mücadelesi sonucu ulaşıma açılan Ilıca köyüne giden Kaymakam Cafer Kaymakçı Muhtar Ali Balcı’dan köyü ile ilgili bilgiler aldı. Köy Konağında oturan Kaymakam Cafer Kaymakçı köyde bir sorun var mı hasta ve yardıma muhtaç kimseler varsa hemen Kaymakamlığa bildirmesi konusunda Muhtar Ali Balcı’yla sohbet etti. Kaymakamın köy gezisinde İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu’da hazır bulundu. Muhtar Ali Balcı Kaymakamın köyünü kış gününde ziyaret etmesinden memnun olduğunu ve bir metreye ulaşan kar olmasına rağmen ekiplerin gelerek yolu açtığını söyledi. 

Rize İkizdere Kaymakamı kar kış demeden köylerde incelemelerine devam ediyor. 


İlçe Özel İdare ekiplerinin yaptıkları kar mücadelesi sonucu ulaşıma açılan Ilıca köyüne giden Kaymakam Cafer Kaymakçı Muhtar Ali Balcı’dan köyü ile ilgili bilgiler aldı. Köy Konağında oturan Kaymakam Cafer Kaymakçı köyde bir sorun var mı hasta ve yardıma muhtaç kimseler varsa hemen Kaymakamlığa bildirmesi konusunda Muhtar Ali Balcı’yla sohbet etti. Kaymakamın köy gezisinde İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu’da hazır bulundu. Muhtar Ali Balcı Kaymakamın köyünü kış gününde ziyaret etmesinden memnun olduğunu ve bir metreye ulaşan kar olmasına rağmen ekiplerin gelerek yolu açtığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi