RİZE'DE KARDAN KAPANAN 28 KÖY YOLUNDAN 25'İ ULAŞIMA AÇILDI

Rize 23.01.2020 - 23:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2011+ kez okundu.
 

RİZE'DE KARDAN KAPANAN 28 KÖY YOLUNDAN 25'İ ULAŞIMA AÇILDI

Rize'de  Salı günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sebebi ile İkizdere İlçesinde 17 Köy, Çamlıhemşin İlçesinde  4 Köy ve Çayeli İlçesinde 7 Köy olmak üzere toplamda 28 köy yolu ulaşıma kapandı. Rize İl Özel İdare  ekiplerinin  müdahalesi ile 25 köy yolu ulaşıma açılırken,  Yolları kapalı olan diğer köy  yollarında İl özel idare ekipleri  1 Lastikli yükleyici, 2 Greydeer, 3 Kanal Kazıcı ve 8 personel ile çalışmalarını sürdürmektedir. Kar yağışının devam etmesi sonucu oluşabilecek tehlikelere karşı vatandaşların dikkatli olmalarını ve yola çıkarken güvenlik önlemleri almaları için İl özel İdare Müdürlüğünden vatandaşlara uyarılar yapılıyor  

Rize'de  Salı günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sebebi ile İkizdere İlçesinde 17 Köy, Çamlıhemşin İlçesinde  4 Köy ve Çayeli İlçesinde 7 Köy olmak üzere toplamda 28 köy yolu ulaşıma kapandı.


Rize İl Özel İdare  ekiplerinin  müdahalesi ile 25 köy yolu ulaşıma açılırken,  Yolları kapalı olan diğer köy  yollarında İl özel idare ekipleri  1 Lastikli yükleyici, 2 Greydeer, 3 Kanal Kazıcı ve 8 personel ile çalışmalarını sürdürmektedir.


Kar yağışının devam etmesi sonucu oluşabilecek tehlikelere karşı vatandaşların dikkatli olmalarını ve yola çıkarken güvenlik önlemleri almaları için İl özel İdare Müdürlüğünden vatandaşlara uyarılar yapılıyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi