RİZE'DE KARANTİNA BÖLGESİNDE BASINLA TARTIŞTILAR

Rize 28.03.2020 - 17:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1844+ kez okundu.
 

RİZE'DE KARANTİNA BÖLGESİNDE BASINLA TARTIŞTILAR

Rize'de Karantinaya alınan Merkez Kendirli Beldesinde bulunan basın mensuplarına vatandaştan tepki geldi. Önceki gün bir kişinin hayatını kaybetmesinin ardından bugünde yaşlılığa bağlı olarak  hayatını kaybeden Kamil Özdemir isimli vatandaşın ölüm haberi sonrası karantinaya alınan Kendirli halkı Beldeden ulusal kanallara haber geçen ajans muhabirlerine "burada virüs yok, niye Kendirli'nin ismi açıklanıyor. Çayeli'nde yok mu , Pazar'da yok mu Ardeşen de yok mu 12 yerde Karantina var niye Kendirli'nin ismi açıklanıyor." diyerek  Kendirli'den yayın yapılmamasını istediler.  

Rize'de Karantinaya alınan Merkez Kendirli Beldesinde bulunan basın mensuplarına vatandaştan tepki geldi.


Önceki gün bir kişinin hayatını kaybetmesinin ardından bugünde yaşlılığa bağlı olarak  hayatını kaybeden Kamil Özdemir isimli vatandaşın ölüm haberi sonrası karantinaya alınan Kendirli halkı Beldeden ulusal kanallara haber geçen ajans muhabirlerine "burada virüs yok, niye Kendirli'nin ismi açıklanıyor. Çayeli'nde yok mu , Pazar'da yok mu Ardeşen de yok mu 12 yerde Karantina var niye Kendirli'nin ismi açıklanıyor." diyerek  Kendirli'den yayın yapılmamasını istediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi