RİZE'DE KARACALAR MAHALLEYE İNDİ.

Karadeniz 02.06.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1629+ kez okundu.
 

RİZE'DE KARACALAR MAHALLEYE İNDİ.

RİZE’nin Hemşin ilçesinde, mahalleye inen karacalar, cep telefonuyla görüntülendi. Hemşin ilçesine bağlı Bahar Mahallesi'ne iki karaca indi.   Karacayı gören vatandaşlar, Doğa Koruma ve Milli Marklar Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Mahalledeki evlerin önüne inen karacalar, burada otlarken, fotoğrafçı Ergün Güven tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Karacalar daha sonra ormanlık alana girerek, gözden kayboldu

RİZE’nin Hemşin ilçesinde, mahalleye inen karacalar, cep telefonuyla görüntülendi. Hemşin ilçesine bağlı Bahar Mahallesi'ne iki karaca indi.

 

Karacayı gören vatandaşlar, Doğa Koruma ve Milli Marklar Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Mahalledeki evlerin önüne inen karacalar, burada otlarken, fotoğrafçı Ergün Güven tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Karacalar daha sonra ormanlık alana girerek, gözden kayboldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi