RİZE'DE KAPTI KAÇTI YAPAN İŞLETME İSTEMİYORUZ

Rize 03.07.2020 - 22:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2300+ kez okundu.
 

RİZE'DE KAPTI KAÇTI YAPAN İŞLETME İSTEMİYORUZ

Rize Ticaret Odası Halı ve Mobilya 14. grup Başkanı Fethi AZAKLI   yaptığı açıklamada, pandemi süresince Rize de ticaretle uğraşan esnaf arkadaşlarımız, kredi kullanarak  veya borçlanarak ayakta durmaya çalışırken bazı işletmelerin kap kaç peşinde olduğunu söyledi. Azaklı ; her yıl olduğu gibi bu yılda, çay paralarının  ödendiği bu aylarda, ilimizde iki üç ay gibi kisa sureli, ticaret faaliyetlerinde bulunmak isteyen işletmelerin açılmak istendiğini, kaliteli mali çok ucuz reklam edip  nuvesi kalitesi düşük mal sattıklarını, Fahriye yenge,  Ayten teyzeleri  bu reklamlarla bir nevi aldattiklarını belirtirken, adeta  vurdu kaçtı yaptıklarını bu gibi işletmelerin ilimizde faaliyet göstermelerini doğru bulmadıklarını,  şayet açılırlarsa  dahi sattıkları ürünlerin yetkili mercilerce sıkı bir şekilde  denetlenmesini istediklerini belirtti.       AZAKLI açıklamalarının sonunda,  ilimize katma değer katacak, istihdam sağlayacak kalıcı isletmelerin de yanında olduklarını, bu gibi kalıcı isletmelerin  her türlü desteği vereceklerini söyledi.  

Rize Ticaret Odası Halı ve Mobilya 14. grup Başkanı Fethi AZAKLI   yaptığı açıklamada, pandemi süresince Rize de ticaretle uğraşan esnaf arkadaşlarımız, kredi kullanarak  veya borçlanarak ayakta durmaya çalışırken bazı işletmelerin kap kaç peşinde olduğunu söyledi.


Azaklı ; her yıl olduğu gibi bu yılda, çay paralarının  ödendiği bu aylarda, ilimizde iki üç ay gibi kisa sureli, ticaret faaliyetlerinde bulunmak isteyen işletmelerin açılmak istendiğini, kaliteli mali çok ucuz reklam edip  nuvesi kalitesi düşük mal sattıklarını, Fahriye yenge,  Ayten teyzeleri  bu reklamlarla bir nevi aldattiklarını belirtirken, adeta  vurdu kaçtı yaptıklarını bu gibi işletmelerin ilimizde faaliyet göstermelerini doğru bulmadıklarını,  şayet açılırlarsa  dahi sattıkları ürünlerin yetkili mercilerce sıkı bir şekilde  denetlenmesini istediklerini belirtti.  
   

AZAKLI açıklamalarının sonunda,  ilimize katma değer katacak, istihdam sağlayacak kalıcı isletmelerin de yanında olduklarını, bu gibi kalıcı isletmelerin  her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi