Rize'de Kalbine Sıktığı Tek Kurşunla İntihar Etti.

Rize 11.08.2019 - 21:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2858+ kez okundu.
 

Rize'de Kalbine Sıktığı Tek Kurşunla İntihar Etti.

Rize'de Kalbine Sıktığı Tek Kurşunla İntihar Etti. Rize'nin dağsu mahallesi uzunsırt mefkiinde yalnız başına yaşayan İsmet Arıcı (75) adlı vatandaş kalbine sıktığı tek kurşunla intihar etti. Olayın görgü tanığı olan Dağsu mahalesi esk muhtarı Mustafa Toptan yaşanan intihar olayı ile ilgili şunları söyledi. "Komşumuz İsmet Arıcı uzunca bir süreden beri tek başına yaşadığı evinden bu sabah 1 el silah sesi gelince merak ettik ve komşularla birlikte eve girdik Arıcı'nın silahıyla kalbine  bir tek kurşun sıkarak yaşamına son verdiğini gördük.Hemen yetkilileri aradık. Arıcı  uzun zamandan beri yalnız yaşayan bir kişiydi  yaşamına son vermesinin gerekçesini bilemiyoruz allah rahmet eylesin üzügünüz" dedi

Rize'de Kalbine Sıktığı Tek Kurşunla İntihar Etti.


Rize'nin dağsu mahallesi uzunsırt mefkiinde yalnız başına yaşayan İsmet Arıcı (75) adlı vatandaş kalbine sıktığı tek kurşunla intihar etti.


Olayın görgü tanığı olan Dağsu mahalesi esk muhtarı Mustafa Toptan yaşanan intihar olayı ile ilgili şunları söyledi.


"Komşumuz İsmet Arıcı uzunca bir süreden beri tek başına yaşadığı evinden bu sabah 1 el silah sesi gelince merak ettik ve komşularla birlikte eve girdik Arıcı'nın silahıyla kalbine  bir tek kurşun sıkarak yaşamına son verdiğini gördük.Hemen yetkilileri aradık.


Arıcı  uzun zamandan beri yalnız yaşayan bir kişiydi  yaşamına son vermesinin gerekçesini bilemiyoruz allah rahmet eylesin üzügünüz" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi