RİZE'DE KIZILAYDAN 1 FİDAN 1 KAN KAMPANYASI

Rize 10.07.2020 - 16:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2652+ kez okundu.
 

RİZE'DE KIZILAYDAN 1 FİDAN 1 KAN KAMPANYASI

Rize Türk Kızılay tarafından sürdürülen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi göstererek kan bağışında bulundu.      İkizdere Kaymakamlığının ilçede sürekli yaptırdığı sesli anonslar ile halka duyurulan Kan Bağışlama kampanyasına ilgi gösteren vatandaşlar bağış yaptı. Kızılay ve Orman İşletme İl Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan kampanyada Kan bağışında bulunan herkese ücretsiz Meyve Fidan dağıtıldı.  Sağlıklı her kişinin Kan bağışında bulunmasını isteyen Kaymakam Cafer Kaymakçı ’Son aylarda bilindiği gibi virüs salgını dolayısıyla kan ihtiyacı yurt genelinde artmıştır. Hastanelerdeki Kan ihtiyacı önemli ölçüde Kızılay tarafından karşılanıyor. Bu ihtiyaca katkıda bulunmak için bizde İkizdere’de kan verme konusunda kampanya düzenledik. Bugün ilçemizde güzel bir çalışmamız oldu. Orman İşletme İl Müdürümüz Abdi Ekşi ile fidan temin konusunda yardım istedik. Bize meyve ve yemiş fidanı olarak Ceviz, Armut, Likapa, Karayemiş fidanı desteğinde bulundular.’dedi.       Kızılay seyyar kan alma otobüsüyle devam eden kan bağışına 100 ünite kan toplandığı ifade edildi. Kaymakam Cafer Kaymakçı ve Orman İşletme İl Müdürü Abdi Ekşi ile birlikte İkizdere Sağlık Merkezi Başkanı Dr. Pelin Ekşi, İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk, İkizdere Orman İşletme Şefi Burçak Bulut tarafından Kan bağışında bulunan herkese bu fidanlardan verildi. Kızılay ekibine kan bağışında bulunan herkese ücretsiz meyve fidanları hediye edildi.

Rize Türk Kızılay tarafından sürdürülen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi göstererek kan bağışında bulundu.

    
İkizdere Kaymakamlığının ilçede sürekli yaptırdığı sesli anonslar ile halka duyurulan Kan Bağışlama kampanyasına ilgi gösteren vatandaşlar bağış yaptı. Kızılay ve Orman İşletme İl Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan kampanyada Kan bağışında bulunan herkese ücretsiz Meyve Fidan dağıtıldı.  Sağlıklı her kişinin Kan bağışında bulunmasını isteyen Kaymakam Cafer Kaymakçı ’Son aylarda bilindiği gibi virüs salgını dolayısıyla kan ihtiyacı yurt genelinde artmıştır. Hastanelerdeki Kan ihtiyacı önemli ölçüde Kızılay tarafından karşılanıyor. Bu ihtiyaca katkıda bulunmak için bizde İkizdere’de kan verme konusunda kampanya düzenledik. Bugün ilçemizde güzel bir çalışmamız oldu. Orman İşletme İl Müdürümüz Abdi Ekşi ile fidan temin konusunda yardım istedik. Bize meyve ve yemiş fidanı olarak Ceviz, Armut, Likapa, Karayemiş fidanı desteğinde bulundular.’dedi.

     
Kızılay seyyar kan alma otobüsüyle devam eden kan bağışına 100 ünite kan toplandığı ifade edildi. Kaymakam Cafer Kaymakçı ve Orman İşletme İl Müdürü Abdi Ekşi ile birlikte İkizdere Sağlık Merkezi Başkanı Dr. Pelin Ekşi, İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk, İkizdere Orman İşletme Şefi Burçak Bulut tarafından Kan bağışında bulunan herkese bu fidanlardan verildi. Kızılay ekibine kan bağışında bulunan herkese ücretsiz meyve fidanları hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi