RİZE'DE İSMİ GÖREV YAPTIĞI OKULDA YAŞATILACAK

Eğitim 15.11.2019 - 14:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2792+ kez okundu.
 

RİZE'DE İSMİ GÖREV YAPTIĞI OKULDA YAŞATILACAK

BAYRAM ÜNAL İSMİ 9 MART İLKOKULUNDA YAŞAYACAK. Rize Çayeli 9 Mart İlkokulu'nda öğretmen iken 2017'de aramızdan vefat eden merhum Bayram ÜNAL adına, Ünal ailesi tarafından İngilizce sınıfı açıldı. Açılışa İlçe Kaymakamı  Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, merhum Bayram ÜNAL'ın ailesi, öğrenciler ve davetliler katıldı. 9 Mart İlkokulu öğrencileri oluşturulan modern sınıf için Ünal Ailesine teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK aramızda ayrılan Bayram ÜNAL’a Allah’tan rahmet diledi ve Ünal Ailesine bu modern sınıf için teşekkür etti.

BAYRAM ÜNAL İSMİ 9 MART İLKOKULUNDA YAŞAYACAK.


Rize Çayeli 9 Mart İlkokulu'nda öğretmen iken 2017'de aramızdan vefat eden merhum Bayram ÜNAL adına, Ünal ailesi tarafından İngilizce sınıfı açıldı. Açılışa İlçe Kaymakamı  Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, merhum Bayram ÜNAL'ın ailesi, öğrenciler ve davetliler katıldı.


9 Mart İlkokulu öğrencileri oluşturulan modern sınıf için Ünal Ailesine teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK aramızda ayrılan Bayram ÜNAL’a Allah’tan rahmet diledi ve Ünal Ailesine bu modern sınıf için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi