RİZE'DE İŞ ARAYANLARA YENİ BİR İŞ İMKANI

Rize 03.08.2020 - 21:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2329+ kez okundu.
 

RİZE'DE İŞ ARAYANLARA YENİ BİR İŞ İMKANI

Ri<e İyidere İnşaat Malzemeleri Mağazamızda Çalışacak;   Tercihen deneyimli, tercihen inşaat teknolojisi vb. bölümü mezunu, hızlı karar verebilen, bilgisayar becerisi yüksek, bay perakende satış görevlisi   Tercihen vitrifiye-seramik alanında deneyimli, seramik showroomunda görevlendirilmek üzere bayan satış görevlisi   Tercihen deneyimli, hırdavat bölümü için bay tezgahtar   Tercihen deneyimli, bay depo görevlisi Çalışma arkadaşları aramaktayız. Detaylı bilgi ve müracaat için 17:00-19:00 arasında 0534 632 7032 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ri<e İyidere İnşaat Malzemeleri Mağazamızda Çalışacak;
 

  • Tercihen deneyimli, tercihen inşaat teknolojisi vb. bölümü mezunu, hızlı karar verebilen, bilgisayar becerisi yüksek, bay perakende satış görevlisi
     
  • Tercihen vitrifiye-seramik alanında deneyimli, seramik showroomunda görevlendirilmek üzere bayan satış görevlisi
     
  • Tercihen deneyimli, hırdavat bölümü için bay tezgahtar
     
  • Tercihen deneyimli, bay depo görevlisi


Çalışma arkadaşları aramaktayız. Detaylı bilgi ve müracaat için 17:00-19:00 arasında 0534 632 7032 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi