RİZE'DE İNTERNETİ VE TV.Sİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERE EBA DESTEĞİ

Eğitim 02.09.2020 - 18:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1534+ kez okundu.
 

RİZE'DE İNTERNETİ VE TV.Sİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERE EBA DESTEĞİ

Uzaktan Eğitim döneminde ilçemiz merkez ve köylerinde evinde internet ve televizyonu olmayan öğrenciler için İkizdere Atatürk İlkokulu/Ortaokulunda "EBA DESTEK MERKEZİ" oluşturuldu.. EBA DESTEK MERKEZİ'inden yararlanmak isteyen öğrenciler her gün 08.00-17.00 saatleri arasında istedikleri zaman okulumuza gelerek derslerini takip edebilecek. Rize  İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz "EBA DESTEK MERKEZİ" ile ilgili yaptığı açıklamada "İlçemizdeki her seviyeden öğrencilerimiz (ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri) her gün EBA DESTEK MERKEZİ ‘inden faydalanabilirler. Amacımız evinde televizyonu ya da interneti olmayan öğrencilerimize uzaktan eğitim döneminde fırsat eşitliği sunmaktır. Hiçbir öğrencimizi ihmal edemeyiz. Tüm velilerimize çağrıda bulunuyoruz. Evinde uzaktan eğitime erişemeyen çocuklarınızı EBA DESTEK MERKEZİ'ne göndererek bu imkândan yararlandırınız. Bilişim öğretmenimiz de öğrencilerimize her türlü teknik desteği sağlayacaktır. Öğrencilerimizden de isteğimiz; bir yandan ders takiplerini yaparken diğer yandan Salgın hastalıkla ilgili korunmak için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları gerekir. Çünkü biz birbirimize emanetiz. Kendimize ve topluma karşı sorumluluklarımız var. İnşallah 21 Eylül de hep birlikte okullarımızı açacağız." dedi.  

Uzaktan Eğitim döneminde ilçemiz merkez ve köylerinde evinde internet ve televizyonu olmayan öğrenciler için İkizdere Atatürk İlkokulu/Ortaokulunda "EBA DESTEK MERKEZİ" oluşturuldu.. EBA DESTEK MERKEZİ'inden yararlanmak isteyen öğrenciler her gün 08.00-17.00 saatleri arasında istedikleri zaman okulumuza gelerek derslerini takip edebilecek.


Rize  İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz "EBA DESTEK MERKEZİ" ile ilgili yaptığı açıklamada "İlçemizdeki her seviyeden öğrencilerimiz (ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri) her gün EBA DESTEK MERKEZİ ‘inden faydalanabilirler. Amacımız evinde televizyonu ya da interneti olmayan öğrencilerimize uzaktan eğitim döneminde fırsat eşitliği sunmaktır. Hiçbir öğrencimizi ihmal edemeyiz. Tüm velilerimize çağrıda bulunuyoruz. Evinde uzaktan eğitime erişemeyen çocuklarınızı EBA DESTEK MERKEZİ'ne göndererek bu imkândan yararlandırınız. Bilişim öğretmenimiz de öğrencilerimize her türlü teknik desteği sağlayacaktır. Öğrencilerimizden de isteğimiz; bir yandan ders takiplerini yaparken diğer yandan Salgın hastalıkla ilgili korunmak için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları gerekir. Çünkü biz birbirimize emanetiz. Kendimize ve topluma karşı sorumluluklarımız var. İnşallah 21 Eylül de hep birlikte okullarımızı açacağız." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi