Rize'de insan hakları konusunda farkındalık ...

Rize 18.04.2019 - 14:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1557+ kez okundu.
 

Rize'de insan hakları konusunda farkındalık ...

Vali Kemal Çeber’e toplumun her kesiminden ziyaretler devam ediyor.   Bu bağlamda Rize İl İnsan Hakları Komisyonu üyeleri Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleştirilen ziyaret esnasında kurul çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Çeber, insan haklarının önemine vurgu yaparak, ” İnsan haklarının korunmasında ve ihlallerinin önlenmesinde çok önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Görevinizi yerine getirirken göstermiş olduğunuz hassasiyetten ve toplumda insan hakları konusunda farkındalık oluşturmak için yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.   Ayrıca gün içerisinde Vali Çeber’i, Mali Müşaviri Muzaffer Örün ve Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı da  makamında ziyaret etti.  Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti. 

Vali Kemal Çeber’e toplumun her kesiminden ziyaretler devam ediyor.  

Bu bağlamda Rize İl İnsan Hakları Komisyonu üyeleri Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleştirilen ziyaret esnasında kurul çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Çeber, insan haklarının önemine vurgu yaparak, ” İnsan haklarının korunmasında ve ihlallerinin önlenmesinde çok önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Görevinizi yerine getirirken göstermiş olduğunuz hassasiyetten ve toplumda insan hakları konusunda farkındalık oluşturmak için yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.  

Ayrıca gün içerisinde Vali Çeber’i, Mali Müşaviri Muzaffer Örün ve Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı da  makamında ziyaret etti. 

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi